Dževad Poturak poslao poruku "hrabrim momcima": Zamolit ću vas da vratite...

4
A. S.
Dževad Poturak poslao poruku "hrabrim momcima": Zamolit ću vas da vratite...
Foto: Privatni album / Dževad Poturak i objekt na Ilidži

Dževad Poturak, zastupnik Saveza za bolju budućnost (SBB), u Skupštini Kantona Sarajevo, na svom Facebook profilu podijelio je poruku svog brata Dženana, nakon što su u sarajevskom naselju Otes sa jednog objekta u izgradnji ukradene oplate od oko 45 kvadrata.

Prvo se na ovoj društvenoj mreži oglasio Dženan Poturak, poznati kick bokser trener, koji kratko napisao:

"Sinoć, u periodu od 00:00 do 06:00, u naselju Otes, ukradene su oplate oko 45m2. To sam ja posudio od prijatelja na korištenje. Ako slučajno Vi koji ste ukrali oplate ovo čitate, zamoliću vas da vratite u istom periodu u kojem ste ih ukrali. Bilo bi dobro....za vas", napisao je Dženan Poturak.

Svim klubovima dodijeljena licenca za nastup u bh. ligi: Ove tri ekipe ostale bez dozvole za Europu

Svim klubovima dodijeljena licenca za nastup u bh. ligi: Ove tri ekipe ostale bez dozvole za Europu

Nedugo zatim oglasio se i zastupnik Dževad Poturak, koji je u sportskoj javnosti poznat kao naš najbolji kick -bokser borac.

"Zamolio bih vas dragi prijatelji da ovo podijelite, da bismo ušli u trag "hrabrim momcima", zamolićemo ih da vrate ukradeni materijal sa kuće", napisao je Dževad Poturak.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao jer Poturka, koji nam je kazao da otplate još nisu vraćene na objekt sa kojeg su ukradene u Otesu.

"Vratit će ih, znam da će ih vratiti", dodao je Poturak, koji u oktobru u Sarajevu organizira još jedan veliki sportski događaj o kojem će pričati BiH, Europa i cijeli svijet.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije