Zastupnik iz Bundestaga: Dodik koketira s Putinom, ali ima pomagače iz BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

matori, olinjali udbaš

Juratović, smeće udbaško!

matori, olinjali udbaš Juratović, smeće udbaško!

matori, olinjali udbaš Juratović, smeće udbaško SE PITA KO I NANA FATA IZ MORTUNIĆA!

N

Rijesiti se pravoslavog ekstrmisticko separatistickog elementa u bih i ukinuti tvorevinu koja je nagradjena zbog izvrsenja genocida. I izolovati srbiju da mogu samo u rusiju otici i evropa bi bila mirna.

Hava

Jel' ce sad ovaj umjesto onog Ademovica da brine o BiH? Mrs

Vlaski Djikani ga zele duboko cika Josipe ;-)

Oooo Djikani...krha vam ga ko god stigneee...haj'te na Kurir po kisik jbmvmjku djikansku :-D ;-D

Kralj Bosne Ostoja

Sve dok siromasne clanice EU imaju pravo veta na prijem novih clanica, prijema nece biti. Plase se da prijem novih clanica ne umanji njihovo sisanje fondova solidarnosti EU. To je kljucni razlog zasto se Hrvatska, Madjarska, Poljska, Rumunija i dr potajno suprotstavljaju prijemu novih clanica. U tom kontekstu su blokade sankcija prema M Dodiku.

umra dabogda!

umra dabogda! U jeku globalne krize koja trese cijelu Europu ministar sigurnosti Selmo Cikotić otputovao je u Mekku obaviti umru (islamsko hodočašće), doznaje Hrvatski Medijski Servis od dobro obaviještenog izvora bliskog Ministarstvu sigurnosti BiH. Također, HMS doznaje da su u Cikotićevoj pratnji pomno birani suputnici iz Ministarstva sigurnosti među kojima je šef ureda ministra sigurnosti BiH Senahid Godinjak. Također, s Cikotićem u društvu su i ravnatelj Ravnateljstva za koordinaciju policijskih tijela Mirsad Vilić te Fahrudin Halač, zamjenik ravnatelja Granične policije BiH.

nasvasta

UZP +Genocidaški okot koji civilizacijski živi vjekovima unazad

Pipi

>>umra dabogda! U jeku globalne krize koja trese cijelu Europu ministar sigurnosti Selmo Cikotić otputovao je u Mekku obaviti umru (islamsko hodočašće), doznaje Hrvatski Medijski Servis od dobro obaviještenog izvora bliskog Ministarstvu sigurnosti BiH. Također, HMS doznaje da su u Cikotićevoj pratnji pomno birani suputnici iz Ministarstva sigurnosti među kojima je šef ureda ministra sigurnosti BiH Senahid Godinjak. Također, s Cikotićem u društvu su i ravnatelj Ravnateljstva za koordinaciju policijskih tijela Mirsad Vilić te Fahrudin Halač, zamjenik ravnatelja Granične policije BiH. ka umra dabogda!<< neznam kome smteta sto se ljudi mole Bogu, ti si stvarno budala malo zesca

Miki

Lijepe riječi su ukras

Mostar

Znate li da je Juratovic automehanicar ?

Car

Nasim politicarima I nationalistic ne odgovara EU zato sto bi mnogi u zatvor I nebi bilo ovoliko lopovluka I korupcije narod je zalutao sto slusa politicke vođe Nacionaliste open ce sirotinja platiti ceh

Nikolica s prikolicom

Cijenim g. Juratovića kao demokratu, ali mi kod njega nedostaju upute kako organizirati državu u kojoj žive do jučer zakrvljena 3 naroda. Nema ništa loše u nacionalizmu, ali postane problem kad se pretvori u šovinizam. Uvijek će se nacionalizam pretvoriti u mržnju i šovinizam ako nema ravnopravnosti. Državnu vlast je podijelio Daytonski sporazum i ne vidim razloga za sporenje oko toga. Državni nivo vlasti j jako mali dio ukupne vlasti u državi. Kaže se da je i u BiH na građanski dio vlasti odpada(97%) na parlament(e) i lokalnu upravu. Normalnom čovjeku uopće nije jasno u čemu je problem? Poštujte već jednom vlastiti Ustav i zakone, pobogu. .

/ Najnovije