Zastupnik EU parlamenta osudio potez Eichhorst: "Uznemirujuće je..."

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bolesno

Razgovarate s mafijasima umjesto da se pita struka,nauka i narod.

Bojkot

Ta lakrdija zvana pregovori koje predvodi pristrana gospodja Eichorst se mogu i bojkotirsti zar ne ? Ta dama vec od pocetka pokusava svim snagama pomoci hdz-u i dovesti u predsjednistvo covica koji u suradnji sa milanovicem i dodikom razbija BiH.Dakle pozivam gospodu iz gradjanskih stranaka da od sutra bojkotiraju tu farsu nazvanu pregovori.Neka se provede prije bilo kakve odluke referendum i bit ce svima jasno da vecina gradjana ocekuje gradjansku BiH a izbore slicne kso i u Evropi.

nasvasta

SDA NiP SBB izdajice trebali ste pokazati slogu napustiti pregovore time bi ste pokazali ozbiljnost a i neprijateljima dokazali da nismo ovce.

blentavi sin ZLOG ZLOvenskog komuniste

blentavi sin ZLOG ZLOvenskog komuniste . . . bitan ko ZLOgumdžija i silajdžić, hehehe

For Frau Einhorst und alle andere die sie unterstüzen

Neka u zemljama iz kojih dolaze, tj. u svojim zemljama, probaju na ovakav nacin razgovarati i dogovarati izmjene ovako jednog bitnog i kljicnog zakona za demokratske procese zemlje! Govno do govneta!

Guest

Guest @ Bojkot A gdje si ti vidio damu njoj. Ona je prodana dusa na ovaj ili oonaj nacin valjda razumijes dvije varijante.

Ka

Kako su se umijesali jace, sve gora retorika, kad im zatreba onda ce nas i zakuhati. Koja smo mi stoka

RAGIB

SLOVENAC IMAS TI PAMETNIJEG POSLA VEC DA TURAS NOS GDJE MU NIJE MJESTO TI BI DA BOSNJACI OPET BIRAJU PRESTAVNIKE HRVATIMA SVATITE VI IZ MZ DA JE TO VRIJEME PROSLO AKO TI VALJA KOMSIC VODI GA KUCI

Antiprimitivitk

Sira horjatska masa nikako nema kapaciteta shvatiti a njeni etnocentricni lideri prihvatiti da ne mogu ozbrisati sa lica zemlje gradjanske opcije, da gradjanski model predstavlja model ne kojem se zasnivaju moderna drustva, i da je konflikt izmedju etnopopulizma (to su ove dominantne stranke i sira masa u BiH) i gradjanska opcije u sustini konflikt izmedju primitivizma i modernosti....svidjelo se to nekok ili ne...

Bos-Sa

U pravu ste,reaguje tako pravi Europarlamentarac i demokrata.Ovo st radi g.Eihort i g. Smit,oni su povezani sa HDZ iz hrvatska,Plenkovic,Zovko,Siica i na kraju Ljubic i Covic,.Mene bi bilo stid da dignem citav svijet na noge,da bih ja bio postavljen za predsjednika,tzv.Legalni.Zivio Zeljko Komsic,a Boga mi i Ivo,nije mana niti novinaru Zvonku Komsicu.Tako se brani domovina,nema statista,oni su borci.

/ Najnovije