Zastupnik Bundestaga o Čovićevim potezima: Spremni su prodati dušu đavolu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Dragan Čović je 2006 godine pravomoćno osuđen na 5 godina zatvora i nikad nije odslužio ovu kaznu. Zašto ?

BiH -EU

Trese se tlo pod nogama Sattlerov- om šampionu evropskih integracija! Svi su ga skontali. Licemjerna EU

Draga Čović je kriminalac koji SE MORA procesuirati za sve kriminalne radnje koje je pocinio u posljednjih 25 godina, makar i u PONOVLJENIM I OBNOVLJENIM procesima, jer su SVI PISMENI DOKAZI namjerno sakriveni i unisteni!

.

kinez

PA STA VI HOCETE MUSLIMANSKI SRBI, IZGUBILI STE POLA B I H OD ALIJE IZMETBEGOVICA I SAD HOCETE DRUGU POLOVICU.PROKLETI BILI ZA SVA VREMENA HOCET ISTO DA RADITE STO SU SRBI RADILI U BIVSOJ JUGI.ZATO JE I IZBIO RAT!!!MRS U TRI P.M BALISKE FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Za Kinez

Mrš u rezervnu državu !

@kinez

Hrvati su nacionalna manjina u BH! Ima ih da mogu stati u dva sarajevska nebodera! Pripadaju im sva prava zagarantovana evropskim konvencijama o pravima nacionalnih manjina!

kikirez

Vidi Her Josip odakle smrdi.

Hmm

Uvaženi gospodine, kako mislite "spremni"? Zar nisu već?

/ Najnovije