Zašto Vijeće ministara BiH ne reaguje na izjave glavnog tužioca Kajganića?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veriga

Koja je ovo ubleha. Krive su policijske agencije za nerad tuzilastva?? Ovo je proxi placeni tekst. Novinara nanogirati. Placenik.

komentar

Koja je ovo ubleha. Krive su policijske agencije za nerad tuzilastva?? Ovo je proxi placeni tekst. Novinara nanogirati. Placenik. ka Veriga Ne ne! Neka se provjere navodi iz izvjestaja a onda ako nije istina onda da se provjeri ZASTO je GL Tuzitelj izjavio tako nesto. On da se ispita kao kljucni svjedok. Jel tako? Po Zakonu.

!!!

Ne ne! Neka se provjere navodi iz izvjestaja a onda ako nije istina onda da se provjeri ZASTO je GL Tuzitelj izjavio tako nesto. On da se ispita kao kljucni svjedok. Jel tako? Po Zakonu. ka komentar Sasvim ispravno!!!

Sudija

Glavni tuzilac je vec morao podici optuznice za najvise funkcionere RS po pitanju negiranja ghenotzida a isto tako poslati potjernice u Europol i Interpol za najvise funkcionere Srbije. Takodjer je morao pozvati na informativni razgovor clanicu predsjednistva Z.Cvijanovic za izjave da ima dokaze o teroristickim kampovima, te ustvrditi cinjenice i dokaze, a u suprotnom ako je to bilo bez cinjenica onda doticnoj uruciti krivicnu prijavu za lazne optuzbe, sijanje straha i nanosenje stete i ugleda jednom narodu, uz dopis CiKu o razrijesenju mandata. Ovo mu je posao! Radi li ga? NE! Odmah smjena!!!

Dudek Krivousti Njofra

Glavni tuzilac je vec morao podici optuznice za najvise funkcionere RS po pitanju negiranja ghenotzida a isto tako poslati potjernice u Europol i Interpol za najvise funkcionere Srbije. Takodjer je morao pozvati na informativni razgovor clanicu predsjednistva Z.Cvijanovic za izjave da ima dokaze o teroristickim kampovima, te ustvrditi cinjenice i dokaze, a u suprotnom ako je to bilo bez cinjenica onda doticnoj uruciti krivicnu prijavu za lazne optuzbe, sijanje straha i nanosenje stete i ugleda jednom narodu, uz dopis CiKu o razrijesenju mandata. Ovo mu je posao! Radi li ga? NE! Odmah smjena!!! ka Sudija ..tacno

/ Najnovije