Zašto SIPA zove Bakira Izetbegovića? Evo koja je njegova izjava iz 2022. godine sporna

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Šok i Neverica!

***

Nevjerojatno

***

E moj bakire u politici

***

Haha

Trebali su mu onda i šefa reisa pozvati na ispitivanje.

I ZA TO ga zovete??

****

Jas23

Jednostavno covjek je neznalica u politici. Lagumdzija je za njega Ajnstajn!Sam ne smije donijeti nikakvu odluku, mora traziti dozvolu od hanume!

Hmm

Ako zbog ovoga Sipa zove ovaj trio na razgovor, onda bi komplet vrh RS rukovdstva trebao visiti u Sipa-i svaki dan od svakakvih izjava.

Hxbbkkx

***

Kakva SiPA

***

Sok i neverica genocidasi

Šok i Neverica, babo se u mezaru vrti ko ventilator...! ka Šok i Neverica! ⚡⚡=☦🐒🔪

xxx

****o je davno trebalo na robiju,visemilionske pljacke donacija, pljecke preduzeca, namjestanje izbora, politicki procesi, i svasta jos zreo je za 100g robije

Dudi

***

Samo su mu srbi los narod, genocidasi i agresori

Ma nije nista uradio. Samo je uzivo na dnevniku d ftva, kao gost nikolini veljovic rekao da su srbi los narod, da ne govorim da ih je vise puta do sada javno nazivao genocidasima i agresorima. Bas kao sto je slucaj i na ovom multi-kulti portalu. Ako to nije otvoreno poticanje mrznje i netrpeljivosti prema srbima, ja ne znam sta je. Valjda poziv na ljubav?

/ Najnovije