Zašto se Lane Pudar bh. političari sjete tek kada postigne neki uspjeh: Sada se takmiče u "čašćenju"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo Katar i slicne solucije...

Ovo je sve prasina u oci, sica lova. Roditelji ako su pametni, ucinit ce sta treba da mala ima osiguranu egzistenciju do kraja zivota i kad prestane plivat. Taman nista vise ne radila u zivotu, jer vec je ucinila dosta za cijeli zivot. A ako su naivni, nek joj pricaju bajke o zemlji Bosni (i Hercegovini, i njoj, i njoj!), pradjedovima i cukundjedovima.... Doduse njihovo se pita jos dvije godine, a poslije moze mala i sama mislit glavom. Jos jednom cestitke na ogromnom uspjehu i Lani, i roditeljima i strucnom timu.

Tuner

Vidjeli clanak na drugom portalu pa napravili isti drugim rijecima.

Tuzlak

Što bezveze trabunjate. Nije istina da su se Lane sjetili tek nakon uspjeha. Grad Sarajevo joj je prije medalja pomogao dodjelom stana na korištenje i korištenje bazena za treninge. Normalno svako prvo mora pokazati da je neki potencijal da bi nešto dobio.

Parlamentarac

Isti taj DF nije u parlamentu BiH podrzao zakon o vrhunskim sportistima a sada populisticki kupi poene na tudjoj slavi

/

Zasto vi o njoj niste pisali prije tri godine npr ?? Smjesan vam je naslov …

Bosanac

***

@Bosanac

Ubi vlahinju. ka Bosanac Đesi dijasporo patrioto a još i genocidaš

Baton

Sreća pa pred izbore napravila rezultat inače ni "podrške" ne bi bilo .

/ Najnovije