Zašto je večeras gužva na benzinskoj pumpi u Sarajevu?

2
I. S.
Zašto je večeras gužva na benzinskoj pumpi u Sarajevu?
Foto: Radiosarajevo.ba / Zašto je večeras gužva na benzinskoj pumi u Sarajevu?

Na benzinskoj pumpi u sarajevskom naselju Grbavica večeras su ponovo zabilježene velike gužve, javlja reporterka portala Radiosarajevo.ba.

Tokom dana u Sarajevu se cijene goriva nisu mijenjale i identične su onim od prije dva dana kada je naša ekipa zabilježila "skok" cijena dizel goriva od 10, a benzina Super 98 za pet feninga.

"Pokušala sam saznati o čemu je riječ, ali vozači nisu bili raspoloženi za razgovor. Jedan od vozača mi je samo rekao da se boji da bi od subote ponovo mogle biti veće cijene dizela", javlja naša reporterka.

Profesor Rosensaft poziva na priznanje genocida u Srebrenici - Jevreji jedinstveni u podršci BiH

Profesor Rosensaft poziva na priznanje genocida u Srebrenici - Jevreji jedinstveni u podršci BiH

Zašto je večeras gužva na benzinskoj pumi u Sarajevu? - undefined

Foto: Radiosarajevo.ba: Zašto je večeras gužva na benzinskoj pumi u Sarajevu?

Ni radnici pumpe nisu bili voljni za komentar, a fotografije večernje patrole portala Radiosarajevo.ba idu u prilog tvrdnji - da se nešto čudno dešava.

Ovakva gužva na benzinskoj pumpi u Sarajevu zabilježena je samo kod početka invazije na Ukrajinu, 3. marta 2022. godine, kada smo zabilježili nestvarne scene na pumpama u glavnom gradu BiH i kolonu veću od 100 metara.

Zanimljivo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras u svom obraćanju naciji kazao da će cijene goriva od večeras u našem susjedstvu biti manje za 10 dinara ili 17 feninga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije