Zašto je Dodik godinama zagovarao otcjepljenje, pa odustao?!

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zato sto je jedna obicna glawata debela pychkica !!

:-D

Advokat

"LAŽ JE DIO NAŠEG BIĆA MI LAŽEMO STVARALAČKI, INVENTIVNO, LAŽEMO DA BI SAKRILI SVIJU BEDU", Dobrica Ćosić ideolog svetosavskog terorizma i otac velikosrpske nacije.

AU

Obicni djikan i svercer, kukavica od 2 metra, prava seoska varalica, provalio je kakve djikani vole i prodaje im tu pricu, a oni se jadni nadaju, da ce im to i uspjeti, mile, mozes pokusati, ali ti rat ne gine, ali nikad vise kao '92., pa vi krenite

Mile je čkapica

Eto zato!

Upozorenje

Dodik nije odustao. Samo se usutio jer trenutno nije pravo vrijeme za otcjepljenje. Ali niti je on odustao, niti ce Srbija i njeni politicari odustati. Samo trebaju jos malo "dogovora" = izdajnickih potpisa Bosnjackih politicara.

Yebo majku seosku!

.

Welt'

Ovoje bolesni cetnik Dodo imao je srbiju iza ledja Pa je mogao da se kurci svih ovih godina unazad ... Da nisu imali preko drinskih cetnika da organizuju 1992g, agresiju na BiH .. ovih djikana dodika nebi bilo ni jednog na tlu Bosanskom...

Bosanac

Nije on odustao. Neko mu je iz EU rekao da se primiri. Cim se zavrsi rat u Ukrajini eto Dodika opet.

Psihopata

Treba ga odcijepiti od BiH i trajno izolirati u nekoj umobolnici uz konstantnu terapiju i pracenje, a imovinu oduzeti zbog neuracunljivosti!

che

Ko kaže da je odustao ?

N

Cijeli svijet se o jadu zabavio sa rusijom i srbijom. Rak rana drustva. A kaze zuto govno da mu je dodik obecao da nema secesije

ja levataaaa!

Nije odustao ,samo se pritajio ,čeka priliku !!! Kako ste tako glupi !

N

Znaci zrtvovat ce mir, srbe, i srpski dio oduzet genocidom. Hoce da napravi bliski istok ovdje? Hajde dobro. Bujrum. Kad ti otrese bombas samoubica u sred beograda u trznom centru, ili banja luci. Strahote ce se desiti ako pokrene neko orcjepljenje.

Lol

Ko kaze da je odusto? On to samo govori vani pred EU da smiri Evropu, upravo nije odusto mislim da ce ove godine to provesti.

/ Najnovije