Zaštitar otkrio tajni sastanak funkcionera SDA i SNSD-a?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JASTA-VALJA OKALJATI JEDINOG BOSNJAKA U VLASTI U GACKU,KOJI SE NIZASTA NE PITA -BAS KMECAVSKI,SDP-OVSKI...

KMECAVCI IZ SDP NE STAJU..SAKA JADA IH JE, ALI SU PREBUCNI.KIMECE ZA TROJICU.CILJ IM JE I ZATO SU PLACENI DA UNOSE NEMIR U DRUSTVO.DOK MI DRUGI RADIMO I NEMAMO VREMENA ZA KOJEKAKVE GLUPOSTI ILI NE ZELIMO DA UCESTVUJEMO U NJIHOVIM POGANIM MULJATORSKIM RADNJAMA NARUCENIH OD "POSLODAVCA" IZ SRBIJE,DOTLE ONI KMECE IZ SVEGA GLASA.VAKAT IH JE USUTITI ZA VJEKE VJEKOVA U NOVEMBRU ABD INACE CE BOSNJACI POSTATI KO KURDI, NE DAJ BOZE!

JA1

Pametnom dosta. Oni su u koaliciji vec odavno , SDA=HDZ=SNSD

gacani

Nije lako biti Gacanin u Gacku...Mozete misliti kako je onda biti Bosnjak u Gacku...nakon svega to su ljudi ovdje dozivjeli, ako su prezivjeli. Svaka podrska Bosnjacima u Gacku i Fazlagica kuli!

/ Najnovije