Zastave Srbije na granici u Bijeljini više nema, poznato ko je skinuo

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Milisav, k nozi!Aport!

Habuhabuhabu

Ako vam nije jasno da ste na granici zbog svakakvih zastava, ne morate se ni zaustavljati. To nije granica već barikada. Tu vas može neki kriminalac na namještenoj poziciji i upucati. Vidite da su svi ogrezli o kriminalu, a sigurno su i ubijali. Ja se na takvim mjestima ne zaustavljam, a ako se neko osjeti ugroženim može se desiti i da satare.

Ljuta Krajina sila nebeska

Ničija nije do zore sjala... Kolo se sreće uvijek okreće. Molićete vi da vam bude fino.....

Knez

Koje komsic,islamisticki nastrojen umesto da cita ustav,I zakone,da Ne lupeta nego utvrdi da srbi imaju pravo po dejtonu sve one sto je Skupstini donela.

Mostar

Eh moj kneže, kada god spomenete gospodina Komšića, sjetite se da će nama još četiri godine biti predsjedik. Što je apsolutno zasluženo. Kada sam u prigodi pročitati koliko taj veliki patriota smeta UZPovcima i secenionističkim hordama iz Sjeveroistočne Bosne, sretan sam što će moja obitelj i opet glasovati za našeg Željkeca.

N

Jasta nego skinuti agresorsku zastavu. Zamisli u poljskoj se viori nacisticka zastava. Pa smijesno.

Maestro

Kao prvo tuzilastvo treba i mora pokrenuti tuzbu protiv odgovornog lica na granicnom prelazu! Isti treba i mora biti u potpunosti udaljen sa poslova u granicnoj policiji!

/ Najnovije