Žarko Papić o Bogićeviću: Pokrenuti pokret otpora močvari, maske moraju pasti

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pedja

propade jos jedan nagon političkog Sarajeva da idealizira nekolicinu Srba i Hrvata kako bi njima prikazao multietničnost. nista od lazne Bakirove gradjanske demokratije, odnosno majorizacije. osta Sarajevo gradjanska dzemahirija.

BIH 100%

E moj Pedja,takvu budalu majka nije rodila odavno,gdje ima bošnjak gradonačelnik u rs-u,htjeo ti prihvatiti ili ne Bih je građanska i biće dovijeka.

Xxx

Sve je ovo zlo sda terorista,oni si u srcu evrope izgradili plemenski sistem vladavine i podredili cak sve zakone plemenskom sistemu vladavine,na zapadu se kaze mafijasko kleptomanski sistem.zalosno je al tako je,i u ovoj drzavi imaju pravo samo ti kleptomani iz sda sekte,za druge ovdje zivota nema.vidite i sami ko god moze bjezi iz balicistana.ovdje ce nakraju morat doci do rata izmedju naroda i sda zvijeri,jedini nacin da se ovo zlo sprijeci i skinu narodu okovi.

Pedja

BIH 100% - BiH nikad nije bila niti ce biti gradjanska. pitaj Srbe i Hrvate. sva sreca pa se vi muslimani ne pitate bas o svemu. BiH je drustvo koje je etnicki i vjerski podjeljeno po svim osnovama. sto bi rekao Andric - u BiH je sve lazno osim mrznje. vas muslimane su Izetbegovici ubjedili kako je cijela BiH vasa, a vasih su samo 4 kantona. muslimane su Izetbegovici ubjedili da BiH postoji hiljadama godina. a kad bi to bilo i tacno, znamo kako i kada su se mulimani pojavili na prostoru BiH. da pevedem - niti je BiH vasa, niti ce nekad biti. 4 kantona su politicki i vojni maksimum Alije. sve ostalo je cista utopija.

/ Najnovije