Zanimljiva scena na suđenju: Milorad Dodik napravio neočekivani potez i sve iznenadio

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Ne može nam niko ništaaaaaaaa... Ahaaaahaaa....JAD, JADO JADNI...

Dodo hebe

***

Gubis se bebo, lutaš

NE VADI ka Dodo hebe Čime, koga, kako, zašto, jesi siguran?

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ohohoho

Ma Bošnjaci ti podmetnuli patku,oni su krivi, što si ti potpisao..🤣🤣🤣Gdje su Bošnjaci nije Golička Bošnjakinja ..Niti Bošnje imaju pravo veta,ti oduzimaš svima pravo, pa se sad stim vadiš.Ovdje su narod samo Srbi ,drugi ne postoje..Nije sudija lud, sve on zna..

***

***

Hebe Dodo

Ovu protivnicku Nejač i ne vadi

Lutaš bebo

Ovu protivnicku Nejač i ne vadi ka Hebe Dodo Opet ti stupido. Da ponovimo, čime, kako, zašto, jesi siguran?

TITOV JUGSLOVEN

VI MESARI NACIONALISTI ZOMBI VI NEZNATE NISTA NACIONALISTI MUSLIMANI BALGIJE I CTGNICI I USRASE ZOMBI NACIONALISTI ZOMBI VI STE ZOMBI ..NACIONALISTICKE TOVREVINE KAD SU JOS NACISTI ILI NACIONALISTI I VASI NACISTI PRIJATELJI KAD SU TO JOS BILI LJUDI

/ Najnovije