Policija zna čije su SMS poruke: Ko je pokušao podmititi direktora Hitne pomoći?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

*

Joj fkt ovog šuge, prisere se čovjeku kad ga vidi na slici....fuj

071

De Zalihiću, to sve nakon što si pola rodbine i kojekakve stranačke budaletine nazapošljavao po Hitnoj, od kojih normalan i stručan svijet u toj instituciji ne može da dahne. A uzgred, kao što je neko gore prokomentarisao, prava si instragramuša. Tipično za nestručne i podobne željne pažnje. Gadni su to kompleksi. Svi vi takvi jako dobro znate da vam nije mjesto tu gdje ste, a jako biste voljeli da bez ikakvog truda i znanja imate poštovanje i priznanje od javnosti. E pa neće moći.

..kako rekoh ....

Jaka je konkurencija između njega i onog morona Čerkeza u ogavnosti i ljigavosti, s tim što je ovaj malo gluplji i ofirniji… Jedini je zaključak poslije spoznaje ko vodi većinu zdravstvenih institucija u gradu – Jadna je nama majka s ovim kretenima! E čuj ti, molim te lijepo, da se jedan SDA tvrdopartijaš i poltron poziva na POŠTENJE I ETIKU!!!!! Nevjerovatno…

Guest

Prvo su ga htjeli tužiti, pa onda su ga htjeli podmititi.. Aaaa.. Samo budala u to vjeruje.. Koji je ovo lažov odjeven u poštenog vjernika, samo ulizice i naivni nasjednu na njegovu priču!

......

....koja kreativnost u poltronluku i koja drskost da se uopšte pojaviš u javnosti – Neizrecivo!

Guest

Ističe mu vrijeme za smjenu, pa da pokuša da uhvati još kakav bod (ne)poštenja i (ne)sposobnosti! Željno iščekujemo vašu smjenu!

Hahahaha

Objasni ljudima kako si sam sebe prijavio da bi umanjio plate skoro 100 ljudi. Dragi Bog sve vidi.

/ Najnovije