Zakuhalo se: Rusi pitali Amerikance - "je li to signal za stvaranje velike BiH"

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Chetvrta dimenzija

Povijest je evidentirala nekakvog Einsteina koji je inicirao ideju multitidimenzionalnog univerzuma u kojem izgleda osim tri okom direktno vidljive postoje minimalno chetiri dimenzije od kojih chetvrtu vechina fizichara opisuje kao vrijeme ... tako je nekako narodski kazano i pojam Velike BiH ... prisutna je u gotovo svim zemljama po ovoj planeti ali to nije jednostavno shvatiti.

Iz arhive

Sedam tipičnih djela tariguz-ije (takozvane srbije): T-terorizam("igranje" sa amonijum bombom u Oklahoma City-u 1995-e), A-atentati(kao napad na Kiru Gligorova u Skopju 1995-e), R-ratovi(poput agresije na Bugarsku 1885-e), I-izbjeglice (poput stanovnika Kosova u Makedoniji 1998-e), G-genocidnost (poput one nad Mađarima u beogradu 1949-e), U-umišljenost(u teoriju samozvanog nebeskog naroda), Z-zafrkavanje(raketnim lanserom u Moskvi 1995-e).

Molba za alternativnu procjenu

Ako uzmemo ugrubo, u brojevima stradalih, da je zbog tariguzije (tzv srbije) u dva svjetska rata stradalo reda 100 miliona, a u nedavnim zemljotresima u Albaniji reda 1000 žitelja, prostim matematskim dijeljenjem dobijamo kvantitativnu procijenu da tipični stanovnik ove planete ima oko stotinu hiljada (tisuća) puta veću šansu da nastrada zbog pomenute remetilačke tvorevine nego od zemljotresa. Ima li drugačijih procijena ?

Latko zBrode

Ovog rusa protjerati iz zemlje dok je bio onaj pjano nekako se trpilo, ovaj baš zakuhava bez uvijanja i diplomatije.

Nebitan

Ruski komentar, osjeti se na vodku.

U povijesti je ostalo zapisano

Kad god je Amerika bila ugrozhena nju je najvishe shtitila i pomagala Rusija, i obrnuto, kad god je Rusija bila u nevolji nju je najvishe shtitila Amerika. Tako je vech mnogo, mnogo godina neovisno od njihovih politichkih predstavnika, i chesto iz mnogih razloga koje stanovnici izvan USA i Rusije slabo ili nikako da razumiju.

Guest

sarajka Lijepo je objasnjeno u kojem smislu velika BiH. Kontrolisite mozak-vijuge da li su vam ok.

Haha

Ovi Rusi malo popili... nema drugog objašnjenja

Đurica

Velika Albanija je neminovnost.

ssa

Mrš iz BiH, ma7er vam je3em rusku smetljarsku!

Mex

Ovog ambasadora pod hitno otjerati ovdje je poslan da zakuha lonac

Df

Ruje bi samo da ratuju...

Džasmin

Milutin da mu bog dušu oprosti doživio saobraćajnu nesreću ubio ga je konj posred čela jes jes usred lica

Recepti za Vaše zdravlje

https://www.youtube.com/watch?v=SyXNqN8O9JY

Džasmin

Ja ne razumijem dijaspora bosanski jezik.Šta znači shtitila a isto često se piše chetnik pa mi teško svatiti komentare

Za glupe bosnje, jedan za kraj

Znaš li možda kako se zove ono kad životinje imitiraju ljude? -Znam, zove se basna A sigurno ne znaš kako se zovu ljudi koji imitiraju životinje.. -Kako? BOSNA

suljaga

Glabaj ga mandingu pjanduro ruska. Eno NATO doveo i zvanicno komandu u Bosnu za ovaj dio Evrope. Mile ronhil potpisao neki dan novi MAP ili kako se vec zove a vi posaljite one narkomane nocne kujrake ili kako se vec zovu. Glabaj ga.

Kokolo

Ma, fuck you Russia!

Kokolo

Ja ne razumijem dijaspora bosanski jezik.Šta znači shtitila a isto često se piše chetnik pa mi teško svatiti komentare ka Džasmin To ti je isto kad ti napisu da ti je u gacama umjesto khite, chuna!

He

Haha, što se dijaspora-patriote aktivirale. Ali džaba im! Rat se vodi u svojoj zemlji, a ne iza tastature u inostranstvu, gdje su pobjegli!

Džasmin

Aha sad sam skonto znači pisac Enver Cholakovich i njegovo djelo Legenda o Ali-Pashina Ili Musa Chazim Chatich ili Mesha Selmovich a gradovi Bihach Chapljina

Džasmin

E opet ste me zbunili zar tariguz nije samo bježo i skrivali u 1 ratu a sad čuj ovo.

ghost

Kakite komradi, mnogo kakite.

K

Samo seruckajte bosnje, a zapravo imate mnogo srece sto rusija nije malo blize, pa bi zavrsili ko ukrajinci sa krimom i donbasom. Ali polako, docicete i vi na red.

/ Najnovije