Zakazano suđenje bivšim komandantima Armije RBiH: Optuženi za zločine u Foči, Višegradu i Čajniču

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

doslo vrijeme da ****a bez zastite sda odgovaraju za zlocine, tako treba da mi je otac, ako je zlocinac ima da odgovara

Lušo Buljko

Ko če suditi za Grabovicu Lašvansku dolinu i mnoga stratišta gdje su zaglavili mnogi hrvati ili su ini preplačeni za UZP

Milos Obilic

Sada sudiri SVIMA za Kravicu i Bratunac, mnogo je mudzahedina tamo ruke okrvavilo.

Istinom do nekakvog mira

Uklanjanjem sdfa mafije, dolazi vrijeme za kaznjavanje zlocinaca ove kriminalne piramide

Nema

Za zlocine nad srbima nema kazne, bar do sada nije bilo.

***

***

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Zločin i zločinci su samo i isključivo to- zločin i zločinci. Počinjenjem zločina isključili su sami sebe iz ljudske zajednice. To je jedino bitno. Njihova nacija, konfesija, vojna formacija trivijalne su.Bitni su samo zločin i zločinac- i kazna koja mora uslijediti. Pred zločinom, svaki čovjek mora reći: NE U MOJE IME. Jer je svaki zločin počinjen odricanjem od čovještva, ljudskosti- zločin je čin isključenja, ponovimo, iz ljudske zajednice. I tu priča o zločinu i zločincima počinje i završava.

Pasini sinovi četnici

Djecu vam ****no i vama i onima ko ih optužuje i ko im sudi pobiti će mo svakog od vas koji im presudi to su branitelji a ne zločinci.Sta je sa zločincima i genocidašima zašto su još na slobodi.E pa uskoro će te da zapamtite psi pogani šta je zločin djecu vam oolipsanu ****no..Heroji naši niste sami .OSVETIT ĆE MO I VAS I SVE ŽRTVE POBIJENE OD *****KA I *****A.

Eugen Savojski

Djecu vam ****no i vama i onima ko ih optužuje i ko im sudi pobiti će mo svakog od vas koji im presudi to su branitelji a ne zločinci.Sta je sa zločincima i genocidašima zašto su još na slobodi.E pa uskoro će te da zapamtite psi pogani šta je zločin djecu vam oolipsanu ****no..Heroji naši niste sami .OSVETIT ĆE MO I VAS I SVE ŽRTVE POBIJENE OD *****KA I *****A. ka Pasini sinovi *****ci Uzmi apaurin srećo. Nisu se oni borili ni za što osim džihada.

svasta

u jelecu pale zive ljude u stali u foci ubijaju sve redom pocev od brace paco focatrans koje je pobio bozo vreco i roditelje im. u visegradu da ne prica. tuzioce treba protjerati ili ih staviti u logor kao u miljevini to jest zene im i kcerke

***

***

***

***

Zaebana mala

Sram i stid da vas bude, prodajete svoj narod za statistiku. Zna se ko je zločinac.

***

***

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (5%)KRVAČE U BIH

BRANIOCI NARODA I DRŽAVE BIH NE MOGU BITI ZLOČINCI A SAMIM TIM NE MOGU BITI NI OSUĐENI!!

/ Najnovije