Banja Luka / Zajednička poruka Stevandića i ambasadora Rusije: Mir nema alternativu

25. 10. 2021. u 12:03:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Predsjednik Ujedinjene Srpske, Nenad Stevandić sastao se danas u Banjoj Luci sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH, Igorom Кalabuhovim sa kojim je razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH.

Sstanak je održan u sjedištu Ujedinjene Srpske u Banjaluci, a iz ove stranke su saopštili da je razgovor sa ambasadorom Ruske Federacije prošao u prijateljskoj atmosferi.

"Želim se još jednom zahvaliti ambasadoru na kontinuiranoj podršci Ruske Federacije, kada je u pitanju proces očuvanja mira i stabilnosti u BiH. RS je zahvaljujući Rusiji i Кini, bila predmet jedne od sjednica Savjeta bezbjednosti UN, te da će se i ubuduće postarati da se naš mali glas čuje na tako velikoj pozornici", rekao je Stevandić nakon sastanka, a prenosi Srpskainfo.

On ističe da je postignuta zajednička saglasnost da mir i razgovori nemaju alternativu, ali da u razgovorima nema ucjenjivanja i pritisaka.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (10)