Zahiragić o odbijanju Lavrova: Nije vaša raja i igranje politikom država

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

All

Svi ste vi odreda bagra lopovska najobičnija, samo komentarišete ovaj ovo onaj ono mi ovako oni onako, a šta je sa nama običnim građanima? Ko brine o nama...

456

Brukate se pred cijelim svijetom! Neviđena bruka ovih neotesanih glupana koji rade po direktivi još gluplje SDA. Treba tražiti,šod hitno, njihovu smjenu! Skandalozno ponašanje!

nre

kromanjonac

Inzinjer

Svako normalan je protiv Dodika, Covica, cetnicke vlasti u Srbiji i ustaske u Hrvatskoj, pa i ovakve Rusije. Ali to sto si izlaprdao protiv cetvorke samo pokazuje koliki si SDA balavac, kako brzo napredujes prema kriminalnim vrhovima stranke, s umisljenom kvalifikacijom da ti je pamet proporcionalna obimu guzice. Mars tamo Bakirov keru.

Gost

Za ovu zemlju nema šanse dok postoje ovakvi . Nije rekao imali na stećcima islamskih obilježja. Oni su puno stariji od dolaska otomana. Kršćanskih ima.

jah

...a eto,ti ko biva kompetentan za neke poglede o smjeru državne politike?!

Azazel

Za ovu zemlju nema šanse dok postoje ovakvi . Nije rekao imali na stećcima islamskih obilježja. Oni su puno stariji od dolaska otomana. Kršćanskih ima. ka Gost nemas ti pojma glupane, po sampite sa krscanima, usput

Azazel

Jeftinihh poena, respiratorskih...po naredbi Parking papanke... Hraka

Gost

Prilika da i ovakvi dođu u medije.

Xy

Kakva produhovljena i inteligentna faca je ovaj lik!!! A tek njegovo mišljenje je tako oštroumno ! Kakva veličina i autoritet nam govori!!! Blago zemlji koju ovaj i likovi koje veliča, vode.

Sasa

E valja sad ovog levata slusati narednih godina. Lik koji je u skolstvo htio uvesti pauzu za dzumu i takodje lik koji je htio ukinuti naziv Titove ulice. Dovoljno. A mediji su ga pratili dok je laprdao sa studentskih skupova. I sada nastavljaju da ga prate. Fuj.

JEBITE SE I VI

ZAŠTO OVOJ SPODOBI KRIMINALISTIČKOJ PRIMITIVNOJ UOPŠTE DAJETE PROSTORA!!!!!!!

asd

Haj ba uhvati se kladionica i čakija, to je za tebe

Pitar

Ono se sjetilo da komentariše vanjsku politiku. Druže ti da si u ovoj situaciji ni ti ga ne bi primio ali ne iz političkih razloga nego što bi se izgubio u zgradi Predsjedništva.

Zeznuta situacija

Neznamo točno što se to zbiva po pitanju osnovnih ljudskih prava i sloboda u Rusiji, ali doznajemo da ondašnja mladost reda dvaest i nešto godina sve više i više bježi u Ukrajinu, Poljsku, Njemačku i Francusku, Irsku, a samo rijetki uspjevaju dase domognu Britanije i Amerike.

Pašabunar

Kloni se politike klovnu jedan pogledaj se kakav si

/ Najnovije