Zahiragić na Skupštini KS: Bitniji su vam psi lutalice, od mladih bračnih parova

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Antifašist

Jeftini populizam, kuš

071

Tako i Bakir reče danas kako je za SDA bijeli hljeb neprihvatljiv. SDA, bolan, niste građanski aktivisti već stranka koja suvereno vlada već trideset godina. Što sve te divne stvari niste uradili do sada? Mislim da zato jer je vama bilo bitnije ukrasti sav javni novac i staviti sebi u džep nego i mladi bračni parovi, i psi lutalice, i generalno čitavo društvo oko vas.

071

Hej, minusaši, mislim da ćete se neprijatno iznenaditi kada shvatite da se vaši štancani minusi neće pretvoriti u glasove za vas u stvarnom životu :).

Dela

De momak spusti se na zemlju, poradi na duhovnosti, prodji se bahatosti. Znas i sam kakav si bio i umjesto da nas sve demantujes i pokazes da si se promjenio ti srljas u sukobe. Zarad cega, zarad kompleksa jade jedan. Bas nerviras ljude, zar je to put kojim zelis ici? Obrazuj se i uvidi koliko ne znas. Ti si trazena roba kao sto si sam rekao. Vjerovatno sto si nadprosjecno inteligentan, kako mi je tesko sto ovako pisem al saberi se i "uzase nizase" pogledaj

Nadimak

Kako iritantno govedo

THOR

Ja ne znam ko je ovo. Ni zasto govori Ja to necu dozvoliti. Bezbeli vidi se SDA. Koliki mu je IQ?

N.G

E jeste smješni čuj zašto se pare daju za kerove a ne za mlade.Pa zato ako idu pare za azil onda mogu novac stavit u svoj džep a za kerove i ma njima može i smeće a za mlade e njima se onda mora dat pare jer će ovi pričat

Kan

Zašto ste obrisali komentar gospodina iz SBK. Potpuno se slažem sa njim i mislim da je i Bakiru i Fadilu više stalo do ovog ,,rudonje'' nego do deset dem. boraca. Oni su isluženi a ovaj je tek u punoj snazi. Momak pogledaj koliko je tvoja stranka zadužila BIH, FBIH za ovo godina vladavine. Nisam ni ja za to da mi praunučad otplačuju tuđe kredite. I ne fataj se za mlade bračne parove. Jedino SDA omladina je u stanju kupiti stan za preko 100000 maraka i kojima je malo 50 kvdrata. Ne zaboravi da ljudi još žive po kolektivnim smještajima.

/ Najnovije