Zahiragić nakon pisma ljekara poručio Vladi KS: Ukoliko ne znate - pomoći ću vam

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

pomozi ti nama majmuncino sdaovska i nemoj se pojavljivat u medijima.Dobijem proljev cim te vidim,a to vazi i za fejsbuk vladu

Guest

ako si ti bio precjednik studentskog parlamenta onda su nam i studenti dotakli dno.fuj fuj fuj

@

Zahiragić nakon pisma ljekara poručio Vladi KS: Ukoliko ne znate - pomoći ću vam...e pa jadan je ona Vlada koja od tebe pomoc treba ili trazi. Nego ti drug moj jedino mozes pomoc negde nekom na Bausteli kamione (Ciment ili Cigle npr.) istivarati.!!

Hm

Evo ga vepar,proljece,mrkanje.

Strašno

Bas je vo! Na zalost, slika i prilika gradjana koji ovakve biraju! Ali, sve je u pravu u ovom slucaju, kakve kamere i kakav adaptivni saobracaj?! I ovi sto su donijeli odluke da se na ovaj nacin trosi novac gradjana su jos i veci volovi od ovog!

King

Ma jok, to se on samo tako ceslja

JA1

Zahiragicu, sad komentari su sam sebe.

Guest

Guest Tesko vama kad ovakvog birate-glasate. Ne zna se ko je gori od sefa stranke do familije pa onda redom do vas clanova. Lijepo je umrijeti nego dozvoliti da vas ovakvi vode za uzdu.

Guest

Guest Tesko vama kad ovakvog birate-glasate. Ne zna se ko je gori od sefa stranke do familije pa onda redom do vas clanova. Lijepo je umrijeti nego dozvoliti da vas ovakvi vode za uzdu.

Jole

E ovi iz sda bas su pogubili kompas....oni ce nekom nesto prigovarati i drzati pridike...a u zadnjih 20 i kusur godina unistili i rasprodali sve sto se moglo unistiti...

Explorer.Sa

Pomozi nam tako da se NE pojavljuješ nigdje i da NE komentarišeš bilo šta.

/ Najnovije