Weber: Efekti sankcija nejasni, Zapad mora dati jasnu poruku Dodiku i Čoviću

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile

Ovaj tzv.politički analitičar je plaćenik arapa i turaka. Sa debelim bankovnim računom od istih ovih. Kad svabe skontaju ko je i sta je sotonska vjera islam,bit će im kasno. Zato srećom u EU postoje, Madjarska, Poljska i druge kršćanske zemlje koje brane EU od najezde islama.

Nadimak

Meni nikako nije jasno zašto BiH ne pohapsi one političare koji ruše ustavnost to je veleizdaja! Kako su Rusi zgembali onog iz Kazahstana i poslali vojsku i policiju. I Španci su isto uradili sa separatistima iz Katalonije.

Nikolica s prikolicom

>>Meni nikako nije jasno zašto BiH ne pohapsi one političare koji ruše ustavnost to je veleizdaja! Kako su Rusi zgembali onog iz Kazahstana i poslali vojsku i policiju. I Španci su isto uradili sa separatistima iz Katalonije. ka Nadimak<< Novalića ste uhapsili, sad možete uhapsit Bakira i ostale oko njega koji ruše Daytonski sporazum i Ustav. Više od toliko "BiH" i ne može učiniti.

Majka

Dragi narode ovo sto se radi u bosni i hercegovini nema nigdje . A mogu to da rade jer mi narode to sve podrzavamo svojim cutanjem . A politicari se bogate a mi ... stezemo kaijs i molimo boga za sutrasnji dan imamo sta da jedemo . A mladi nam odise od svojih majmiliji . Zasta O samo to pitam . Zar mi nemamo nimalo svog mozga zar nas mrznja toliko obuzela pa nevidimo nista ispred sebe nego kao ovce slijedimo politicare i na klanje kao ovce idemo .

/ Najnovije