Vulin na Palama o Vučiću: 'Nikad nijedan predsjednik nije napravio ovoliko za srpsko jedinstvo'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras

..ne posustajte,molimo vas 😂😂😂

Nije ni jedan

Prodao Kosovo, Prodao zemlju litijum Njemcima , prodao pola srbije kinezima, zene u kineskim fabrikama rade u palanama, aktivistima sns daje sendvič za glas ubija svoj narod pljačka svoj narod e pa njegov narod se treba riješiti njega kao i Milosevica da i srbi malo prodišu.

IKS

Da nije Vucica, rs bi vec bankrotirao, a ovako imaju jacu ekonomiju od svaba jer ne da Aca da srbima ista fali! Klempavi babun opet ispusta vjetrove na usta, a seljacine iz rs-a udisu svaki atom i dive mu se! Istinska srpska idila…

Vucic kosovo vulin lažov

Vučićeva politika prema Kosovu je potpuno deprimirajuća i demotiviše ljude da se aktuelno uključe u rešavanje kosovskog problema. Sve što je mogao, od dolaska na vlast do danas, on je predao Kosovu. Pri tom, stalno se poziva na prethodne vlasti i krivi ih za stanje u kojem se Srbija našla zahvaljujući njima po pitanju Kosova. To je apsolutno neistinito. Podsećanja radi, bivši predsednik Srbije Boris Tadić u dva navrata je odbio zahtev tadašnje kancelarke Nemačke Angele Merkel da Srbija ukine i povuče paralelne institucije na Kosovu. Sve to, i još mnogo više, učinio je Vučić prihvatanjem Briselskog sporazuma. Srbija je tim sporazumom ostala bez svoje policije, pravosuđa i mogućnosti da po srpskim zakonima na Kosovu budu birane institucije lokalne samouprave. U međuvremenu, 15. decembra 2016. godine, dakle tokom Vučićeve vlasti, Kosovo je dobilo telefonski pozivni broj – +383, kao i saobraćajne tablice zbog kojih je skoro izbio oružani sukob. Čak i ono što Vučić ni za živu glavu nije hteo da preda Prištini u ruke, učinio je. Radi se o jezeru Gazivode, kao i o kompletnom energetskom sistemu.

Lijepe riječi su ukras

***

Derim

***

Asker

Koja imbecilna faca. Nos mu je napudran da ce eksplodirat. A kad ga izvuce iz Vuckove ****ce onda je i malo smedkast

/ Najnovije