Vukanović posvetio blog današnjem skupu SNSD-a na kojem pjeva Milica Pavlović

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pih

Sektarenje kod pravoslavnih talibana. Nista novo u kultu obozavanja razapeta jevreja pedera.

MrziteljPDA

Dera Vukanović ludog Miću kao svinja mastan džak!

Pih

Ovom jedino preostaje da ga citira ovaj talibanski portal!

Bah

Ovom jedino preostaje da ga citira ovaj talibanski portal! ka Pih Gdje ovdje vidis odabranog vladara pravovjernih halifu al Beogradlija sucur Kristu fasistu?

Hm

@Bah, Vehabijo, kuš u Afganistan! Evropa ne podnosi vašu vrstu!

Bah bah

>>@Bah, Vehabijo, kuš u Afganistan! Evropa ne podnosi vašu vrstu! ka Hm<< Mars pagane bogozderni na himalaje odakle ste dosli jevropska arijevska raso.

KjajevicMajko

Ovom jedino preostaje da ga citira ovaj talibanski portal! ka Pih Tebe ocito vuku geni na ovaj Talibanski portal.Nije krv voda.

/ Najnovije