Vukanović posvetio blog današnjem skupu SNSD-a na kojem pjeva Milica Pavlović

7
Radiosarajevo.ba
Vukanović posvetio blog današnjem skupu SNSD-a na kojem pjeva Milica Pavlović
FOTO: Facebook / Na dašanjem skupu SNSD-a pjevat će Milica Pavlović

Na Kozari je za danas zakazano veliko stranačko okupljanje Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD). Skup se održava pod motom "Živjet će Srpska!", a očekuje se 15.000 ljudi.

Tim povodom novi blog je napisao zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović.

"Ne prestaju pritisci vladajućeg SNSD-a na svoje članove i građane kako bi na silu okupili nekoliko hiljada ljudi na partijskom skupu na Kozari. Iako se nude dnevnice, sendviči, sokovi, pivo i besplatan prevoz odziv je slab, rijetki su oni koji žele da učestvuju u režiranim partijskim predstavama, pa se članovima SNSD-a prijeti otkazima na poslu ako ne dođu u zakazano vrijeme i sjednu na autobus i upute prema Kozari", piše Vukanović.

Šta se dešava na ulicama Sarajeva? Policajci sa psom izazvali znatiželju građana

Šta se dešava na ulicama Sarajeva? Policajci sa psom izazvali znatiželju građana

"Imajući u vidu prošlost Kozarske Dubice i drugih mjesta, stradanje naroda od ustaške ruke i fašista u Drugom svetskom ratu, u najmanju ruka je sramna, blasfemična i drska odluka SNSD-a da za partijski skup patetičnog naziva „Živjeće Srpska“, simbolično odaberu Kozaru, i da se još time hvali portparol Radovan Kovačević.

Kozara je mjesto i simbol stradanja Srba, Dubica i druga mjesta nikada se nisu oporavili od ustaškog genocida, i da malo poznaju nacionalnu istoriju ne bi radili to što rade, organizovali koncerte i pjančenje nad kostima postradalih, vrijeđali žrtve i njihove potomke poredeći sebe nedostojne sa mučenicima i stradalnicima.

U mobilizaciju članstva nisu uključeni samo čelnici Partije, lokalnih odbora i direktori javnih ustanova već čak i direktori osnovnih i srednjoj škola, koji treba da okupe što više profesora, po potrebi i starijih učenika, a dolazak 'mladih' profesora koji su tek dobili posao na namještenim konkursima je obavezan.

Da partijskim vojnicima ne bi bilo dosadno, na Kozari će biti i pljevaljka, izvjesna Milica Pavlovića i OK bend, a možda mikrofon u ruke uzme i Lažni otac nacije i zapjeva 'ne može nam ni Šmit ništa jači smo od sudbine..'", zaključuje Vukanović. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije