Vukanović opet udara: Hacijenda Luke Petrovića izgrađena u stilu Pabla Escobara

Radiosarajevo.ba
Vukanović opet udara: Hacijenda Luke Petrovića izgrađena u stilu Pabla Escobara
Foto: Screenshot / Nebojša Vukanović

Nebojša Vukanović, poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, najviše je zapamćen po svojim istupima iz skupštinskih klupa, ali ga ljudi pamte i po vlogovima koje često objavljuje na društvenim mrežama.

I nedavno je objavio jedan takav na Facebooku u kojem se vidi Vukanović kako stoji u blizini veleljepnog imanja za koje tvrdi da pripada Luki Petroviću, generalnom sekretaru Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

Između ostalog, narodni poslanik se pita je li moralno da Petroviću vatrogasci cisternama dovoze vodu kojom puni bazen dok se stanovnici bore da napoje stoku za vrijeme suše u ovom hercegovačkom mjestu.

"Ko ima masla on njim i zadnjicu maže. Evo, vidite, jedan pristojan bazen. Imate tamo i neke masažere. Okolo su zidine. Neka, hvala Bogu, neka. Čovjek kada radi i muči se za narod neka i ima", ironičan je Vukanović.

Prema riječima člana SDS-a, on je morao dokazati odakle mu novac za njegov 15 godina star automobil, pa se zapitao odakle sredstva Luki Petroviću za izgradnju ranča, kako govori Vukanović, u stilu Pabla Escobara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije