Vujović: Imam poruku za vandale koji su mi na vozilu napisali da sam - četnik

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KLON

Žarko svaka čast veliki si čova u prizemNA vremena. SVAKO KO IMA IMALO OBRAZA ZNA ŠTA TI JE NA SRCU POZDRAV IZ SARAJEVA

nije naivno

Ne pravite cetnike od normalnih ljudi! Ima ih dovoljno, a njih, kukavice jadne, ne smijete ni pomenti. Gospodine, Vujovicu, dragi Tuzlaci, ovo nisu naivne stvari. Ovo rade oni kojima nije stalo do Bosne, oni koji su upravo to za sta optuzuju druge: ekstremisti koji od svog neznanja ne vide da rade i protiv sebe, svog naroda, svoje zemlje.

Sasa

Garantujem zivotom da je ovo politicki rezirano kao I sve drugo I posebno da nije Tuzlak ovo uradio. Zna se ko je jedini da ima koristi od ovog jadnog cina.

N.G

Mnogi kad skoče u vodu čuje se pljus buć pljaas samo ovi takozvane patriote kad skoče čuje se gluup

/ Najnovije