Aleksandar Vučić stiže u Sarajevo

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

THOR

E sad Sarajlije, pokazite se. Bez ispada, kulturno, da se ponosimo s vama.

Nisam@Robot

Zabit ce mu Zeljo dvicu...

Hm

Pa, ne dolazi praznih ruku! Da vidimo sad bosansko gostoprimstvo! Bakir je u Beogradu domaćinski dočekan, iako je umalo Vučić linčovan, prije toga u Bosni.

Ho

Hoce li otici na jevrejsko, da se malo prisjeti dana kada je pucao po gradu i gradjanima.

Ghost

Nadam se da nas tih 10000 nece skupo kostati.

Danas nam je divan dan...

Cestitam svim Gradjanima ove Najlijepse zemlje na Planeti zemlji Dan Drzavnosti (Bosne i Hercegovine ). Svima i onima koji ovu Zemlju iskreno VOLE a i onim koji je Mrze, njima posebno jer je bioloski a i medicinski neobjasnjivo da neko mrzi zemlju u kojoj zivi radi, zemlju u kojoj je ukopao svoje pretke, svoje najvoljenije i u koju ce na kraju i sami leci…mogu takvi iz Bosne otici u Svijet i tamo raditi ali kad se papaci otegnu svi se OPET ukopavaju u Bosni kod svojih Predaka ili Roditelja.

56

Da Erdogan dolazi, ili ovaj američki đuturum Biden,i bez vakcina, glupe bošnje bi im se klanjali do zemlje i ljubili skute. Šta ćeš, navikli okupatoru da se klanjaju, a svoje da pljuju!

CC

Milijarde dolara nekretnina drzave BiH nalazi se u Srbiji . Vucic treba da bude pristojan , duzni su nam , nikad nam se nece moci oduzici , a 100 za jedan nikad mu necemo oprostiti !

Kralj

SRETAN DAN NEZAVISNOSTI SVIM PATRIOTAMA JEDNE I JEDINE NAM DOMOVINE

!?

Aferim za Predsjednika!

Romi

jel to onaj licemjerni genocidni lazov

Nezahvalni bošnjo

>>jel to onaj licemjerni genocidni lazov ka Romi<< Jest, zamisli zlotvora donosi vakcine. Kako se samo usuđuje! Kakva drskost!

Volio bih vidjet ko će mu se u SheherSaraYu obradovati!? Niko!!

.

Xd

E moj Vučiću! Pa ti još misliš da su bošnjaci ljudi?! To je đubrad nezahvalna, koja zaslužuje da crkne na čelu sa Bakirom i Komšićem! Ne bacaju se biseri pred svinje!

Najobični retardirani degenerik

OVDJE NEKA NE DOLAZI!

A budale

@Cc, Joj sirotinjo, o kojm milijardama ti pričaš? Pa šta je to Bosna imala u Srbiji, kaži?! Nemoj srati, ima nas starijih koji znamo šta je država imala! Više mi dugujemo Srbiji! Ali sa budalama kao ti ne vrijedi polemisati. Možeš to srati glpanima mladim i zatucanim!

vb

Ma samo ti lajkaj i dislajkaj ba.... i dođi da mu mašeš zastavicom ko Titi..... ko zna šta se u ovom narodu krije..... glupane

11 541

Dobro zapamti ovaj broj, bijedni štakore. Kad ga se sjetiš bit će kasno.

Mrš licemeru

Jest se zvjezdan iliti vb(vehabija)raspištoljio pisati! Haha, kao ne treba njemu milostinja! A prvi će da se nacrta u redu za vakcinu! Dosta je nama takvih kao ti, huškača. Kad zagusti, svi ste u sefovima, i preko grane. Željo se lijepo zahvalio.

*

Da, Srbija pomaže jer može! Samo veliki mogu biti velikodušni i dijeliti siromašnima!

vb

Hvala Srbiji, i Vučiću!

*

Da, Srbija pomaže jer može! Samo veliki mogu biti velikodušni i dijeliti siromašnima! ka * A još je veća kad sam svoj komentar lajkaš!

Xd

Srbi su ; 1. Narod koji je ratovao sa svim svojim susjedima. 2. Narod koji je izazvao ratove sa svim svojim susjedima. 3. Pretvorio sve svoje vojne poraze u pobjede. 4. Slavi svoj najteži poraz u istoriji (Kosovsku bitku) kao nacionalni praznik. 5. Narod koji je bježaniju svoje vojske na Krf (grčko ostrvo) u I Svjetskom ratu, ispred austrijske i nemačke vojske označio u istoriji kao taktički manevar. 6. Koji je pobio, izdao ili proterao sve svoje vođe. 7. Čija epika (narodne pesme) je zasnovana na pozivu na osvetu i mržnju. 8. Čiji je predsednik proglašen ratnim zločincem, a oni ga ponovo iz zatvora kandiduju za predsednika. 9. Kada se sretnu u radosnom ushićenju jedan drugom psuju Boga, majku, sestru, dete, hleb i sunce. 10. Narod koji je u doba komunizma rušio i zapuštao svoje bogomolje. 11. 11. Čiji nacionalni instrument – gusle – ima samo jednu žicu i to napravljenu od konjske repne dlake. 12. Narod koji drži za srpskog pisca čovjeka čiji roman počinje sa Bismillahi rahmanir rahim (Derviš i smrt). 13. Čiji reformator jezika, Vuk Karadžić, je nosio fes, tursku tradicionalnu kapu. 14. Narod koji je svu svoju hajdučiju, pljačku i otimačinu opevao u junačkim pesmama. 15. Narod kome je je uspelo da po prvi put u istoriji učini da ih napadne vojni savez hrišćanskih zemalja i zaustavi genocid koji su oni počinili nad muslimanima. 16. Narod koji svoje zločince proglašava svecima.......I ima još......ako već moraš da progutaš žabu…ne gledaj je dugo… Od zaborava sačuvao: Slobodan Radulović

vb

Ja ću prvi u red za vakcinu!

Mrš licemeru

Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema

Xd

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Republika Firaunija

NATO bombice na tariguzijske glavice

cccc

Na zastavi četri slova prava – Samo Selidba Srbina Spašava!

Republika Firaunija

I ovo firaunsko degenerično šizofreno govno u Sarajevo ne treba da dolazi, od njega ovom gradiu ne treba ništa, sem zida na Drini visokog 30 metara, bez ikakvih propusta i otvora!

Jah

Zvjezdane, iliti vb(vehabija), Eto sutra velikog Vučića da vas spasi! Nema vama ništa bez braće Srba. Nije krv voda. Ipak ste vi naša krv.

Sa

Aferim spasioče naš!

/ Najnovije