Vučić uputio pismo Zvizdiću: Hvala na istinskom gostoprimstvu

Radiosarajevo.ba
Vučić uputio pismo Zvizdiću: Hvala na istinskom gostoprimstvu
Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić koji je boravio u dvodnevnoj posjeti BiH uputio je pismo zahvale predsjedavajućem Vijeća ministara BiH Denisu Zvizdiću.
U pismu on navodi da je današnji sastanak bio nastavak uspješne saradnje koje ima sa BiH i dok je bio predsjednik Vlade Srbije kada su prvom zajedničkom sjednicom vlada Srbije i BiH napravili veliki korak naprijed u odnosima dviju zemalja.

"Raduje me što sam i sada kod Vas vidio iskreno opredjeljenje da nastavite sarađivati s novom Vladom koju vodi Ana Brnabić, posebno na projektima koji mogu donijeti ekonomski boljitak građanima Srbije i BiH. Republika Srbija će, kao iskreni prijatelj BiH i garant njenog teritorijalnog integriteta, sa svoje strane doprinijeti boljim političkim odnosima i većoj ekonomskoj saradnji. Sa nadom da uskoro imati priliku da Vam uzvratim dobrodošlicom u Beogradu.", napisao je Vučić predsjedavajućem Vijeća ministara BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije