Vučić se danas susreo sa Schmidtom - a već sutra u Beograd dolazi Dodik

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Dodik, moras dobro oprati zube i svoje pogano genocidasko žvalje. A Vucic je svoju kitu maksuz za tebe obrijao, tako kad mu ga budes flauti, da ti nesmetaju dlake. Ali tebi nisu dlake problem, cak kad ližeš svoju Goricu. :-) :-) :-)

HVO

Islamizirani Srbi, oko vas 11 miliona Srba I Hrvata. Samo ih vi mrzite pa cete ostati i bez fildzan drzave.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

I šta sad?... ovaj smirio svoju pudlicu do sljedećih globalnih promjena. Šmit otrčao u Beograd i rekao da se Vepar primiri dok se ne smiri histerija oko Rusije pa će onda ponovo razgrađivati Bosnu, a naši tokmaci se vesele u smislu "E jest mu ga Šmit šukno"... Zašto mi ne vratimo Ustav R. Bosne i ljiljane... zašto i mi sad ne zatalasamo malo?

Koel

Ide mile na instrukcije sve sto se desava je kriv vucko a ovaj krmak je cisto potrckalo

111

KRIVAC JE EVROPA. ETO NIJEMCI GRADE FABRIKU AUTOMOBILA U LAKTASIMA ZA 700 LJUDI I ULAZU MILIONE A DODIK NA NAJGORI NACIN PRICA O NJEMACKOJ. NAZIVA JE NAJGORIM IMENIMA I SPOMINJE DRUGI SVJETSKI RAT I PARLAMENTARCA AHMETOVICA I SMITA I OSTALE PARLAMENTARCE A NJEMACKA TRPI BOSANSKOG SRBINA DODIKA. ZASTO MU NE UVEDE SANKCIJE.

/ Najnovije