Vučić: Ne volim nametnute odluke, ali s Bošnjacima moramo graditi bratske odnose

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Dudek Krivousti Njofra

Što će BOSNI i Bošnjacima dobri odnosi Sa teroristima svetosavlja i ubicama...11 genocida ...

NisamRobot

EU pokusava da napravi od nas istocnu Jugoslaviju kako bi lakse upravljala jedinstvenim trzistem. Genijalci u Briselu se igraju sa fasistima, misleci da ih drze pod kontrolom. U realnosti je veliko srpski san upakovan u Jugoslovensku ideju koja nam je realno jedini spas od tog istog fasizma kao i Briselove trzisne dikatuture (feudalizma).

Prelivoda

Sa tobom i slicnim tebi ne gradimo nikakovo bratsvo. Samo sluzbene relacije i nista vise. Daleko vam kuca bila od nase!

e

Bacio bombu kashikaru u Crnoj Gori 1996-e

e

Obavio atentat na Kiru Gligorova u Makedoniji 1995-e

@ Dudek Krivousti Njofra

Bosna nije samo Bosnjaci, a ako zelite tako inda 20 i kusur posto i to je to. Drugacije nece ici koliko god te Bakir ubjedjivao da moze dok se on i takvi bogate.

Doktor

Onaj ko smatra ovo nametnutom odlukom a ne civilizacijskim cinom, za mene je poremecena osoba bolesnih emocija.

Dejton

Nije tebi do dobrih odnosa, već odlično znaš šta su međunarodne obaveze i šta je Srbija potpisala.

Za "istinu"

Dok god je islamski fundamentalizam na vlasti u Sarajevu, nema života u BiH! ka Istina Ma jesi li to pročitao kakav Karadžićev govor iz 1991? Dobar vic!

11

TAKAV ISTI PROPIS IMA I SRBIJA. ZASTO NE MOZE I BIH. PA DODIK JE PRIJE PETNAESTAK GODINA JAVNO, PRED TV KAMERAMA PRIZNAO.

2ww

EVO IZJAVE DODINA 2007. GODINE: . Bio je genocid u Srebrenici. To je presudio sud u Hagu, i to je nesporno.

Eee

DODIKOVA IZJAVA 2007. GODINE: Dakle, ja znam savršeno dobro šta je bilo. Bio je genocid u Srebrenici. To je presudio sud u Hagu, i to je nesporna pravna činjenica. Ono što sam trebao da uradim, trebao sam akcijom koju smo poveli da pokušam da vraćam povjerenje, koje se ne može riješiti u jednoj godini ili u pet godina, ali može se riješiti dugoročno.“

@e

Ubio Julia Cezara a ovaj mu zar i ti sine Vučiću kasnije promjenili ime u Brute

Guest

Nema sa vama nikad vise bratske odnose. A to sto se moraju u nekim stvarima odnosi imati sa Srbijom je nazalost cinjenica i nista drugo. Nikad vise sa vama Srbima bratsvo i jedinstvo. Vi ste to tako htjeli i izazvali.

Vučiću!!!

Sa islamskim fundamentalistima nema bratstva!

/ Najnovije