Vranić: Ulazimo u treći val. Bolnički kapaciteti su popunjeni, bit će još gore

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ja mislim da treba da panicarimo. Umrijecemoooo,gotovo je. Izjede nas virus sve. Pocrkacemo ka mishi.

Koel

Izdrzite dvije sedmice su kljuce i tako u dedogled a ti doktori rade za platu id 3-4 hiljade to im je posao da lijece raju a nacilj kafe ispijati i po dubaiu hodati bando posla se fataj za sta smo vas dkolovali i placamo

mrki

ma naravno udri po sirotinji koji su ni krivi ni duznu svo vrijem sjedili kuci dok ste se vi skijali uzivali na planinama pare uzimali dernecili po kafanama po planinama i sad po sirotinji sitnog zuba fujjj

Istina

Ministar hoce da krene nastava u full kapacitetu. Ne govori o tome da ima djece koja su se zarazila na školama skijanja. Ako smiju pustiti djecu kada je 300 plus zaraženih u Sarajevu i kada se širi virulentniji soj, zašto su ih maltretirali online nastavom kada je bilo po 18 ili 19 zaraženih? Ima li ijedan novinar da postavi ova pitanja, ijedan...

Fuj

DA STE NABAVILI VAKCINE, NE BI BILO OVAKO. KASNITE 3 MJESECA I IMATE OBRAZA RECI DA SE STRPIMO I CEKAMO. NABAVITE VAKCINE ODMAH. ZAKAZITE PONOVO SJEDNICU I URADITE STA TREBA. PREPLACENI ODUZIMATELJI LJUDSKOG ZDRAVLJA I ZIVOTA. SRAM VAS BILO.

"PREPLACENI ODUZIMATELJI LJUDSKOG ZDRAVLJA I ZIVOTA"

Lijepo formulisano!

Veteran64

Krizni stab je izlisno komentirati. Ko ih izabra, u kuci mu spavali. Umire li iko i od cega drugog osim od corone? Ima li ikakve druge gripe evo godinu dana? Sav naucni svijet kaze da su maske glupost, osim glupana koji nas maltretiraju ko ratnu sirocad! Od vakcina, do sada, vise stete nego li koristi. Sjasite vise s grbace i krizni stab i stozer i svi neradnici koji su se uhljebili. Svojim kucama i tamo zavodite reda, ako treba i ako mozete, a lijepo Vas molim po ko zna koji put: NEMOJTE BRINUTI O MENI!

Psihijatar za stoku

Jeste. Vatra duguje 3 milona poreza, slobodan, dalje radi, krade dalje i jos nam siri zarazu po svojim kananama. Fuj za zakon, fuj za sud, fuj za ovakav narod koji ovako razmislja, nismo bolje ni zasluzili. Dok nije pocela prica o vakcini, odmah antivakseri protiv vakcina, sada kad nema vakcina daj vakcinu. Da vas tjeraju u kafice, vi ne bi ste htjeli. Stoko luda.

Harun Camović

Ne lažite više neupućeni i mentalno zaostali narod. Pametne ne možete lagati. Kakav COVID projekat više? Nema pandemije niti zaraze i COVID ne postoji u medicinskoj terminologiji. Korona kao i Rubeola i sezonska i ptičja i svinjska gripa oduvijek postoje ali COVID je projekat hladnoga rata sa ciljem masovne vakcinacije i globalne dominacije i kontrole stanovništva i uvođenje Novog svjetskog poretka ali neće vam uspjeti. Iako ste plaćeni od strane globalizma i WHO ili szo nećete uspjeti. Prokleti bili globalizam i Hepitalizam i Novi svjetski poredak i Bill Gates i WHO prokleti bili!

/ Najnovije