Vozači, oprezno: U više sarajevskih ulica gužva od jutros

Radiosarajevo.ba
Vozači, oprezno: U više sarajevskih ulica gužva od jutros
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Zbog izvođenja sanacionih radova, usporeno se saobraća u sarajevskim ulicama: Kraljice Jelene, Stolačka, Bajramuša, Porodice Ribar, Zmaja od Bosne, Mahmutovac, Sulejmana Omerovića Cara, Halilbašića i Kemal Begova.

Zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice na dijelu ulica Ante Babića i Ive Andrića (spoj “X” transferzale i novoizgrađene “A” transferzale), obustavljen je saobraćaj u dijelu ulice Ive Andrića (od raskrsnice sa ulicom Olimpijska do raskrsnice sa ulicom Ante Babića).

Zbog izvođenja radova u ulici Obala Kulina bana (od spoja sa mostom Skenderija do spoja sa mostom Drvenija i od spoja sa mostom Ćumurija do spoja sa mostom Šeher-Ćehajina ćuprija) zabranjen je saobraćaj u lijevoj traci.

Zbog izvođenja radova u ulici Kemal Begova od spoja sa ulicom Jezero, danas do 20 sati, privremeno je izmjenjen režim odvijanja saobraćaja koji se sastoji iz: zabrane saobraćaja za motorna vozila i to u vremenskim intervalima do 60 minuta (prekida), a potom od 30 minuta prolaza u režimu redovnog odvijanja saobraćaja, javlja BIHAMK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije