Vojni kapelan iz Hrvatske u BiH: Bezočno, drsko, bezobrazno dođe i kaže: 'Ja sam musliman'

/ Komentari (42)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Znamo

Lijepe riječi su ukras!

Godt

Koliko mrznje u ovom "vjerski nastrojenom covjeku".. Allahu Dragi, pomozi mu

Gogo

Ovo nije stav katoličke crkve, bio sam svjedok u toku agresije na BiH da je katolička crkva u Kelnu i njihova organizacija "Kristov mir" izdašno pomagala muslimanima iz BiH i čak su ih vodili u pakistanske džamije!!!

Habuhabuhabu

Gdje li je ovaj završio teologiju. Bilo bi zanimljivo raspitati se o toj visokoškolskoj ustanovi. Pa ovaj je zasigurno kupio diplomu.

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Vejo

***

Histerija

Na psihijatriji bi mu našli lijek

Durmo

Zato je Isus ženi rekao: "Halo, ne može to tako". Ha,ha,ha babuka, ne moze to tako da "parafraziras".

Gulliverus

E ako vjernike katolike nije sramota šta govori ovakav pop onda zaista imaju problem, kao i katolička crkva koja ovakvoga drži u svojim redovima. Pope pravi si kreten, ovakve blasfemije još ne čuh u životu.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Munja

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Da

Znamo da je krscanstvo u svojoj srzi teroristicko i netrpeljivo prema onima koji nisu krscani,ali sto je previse je previse. ka Znamo A u Islamskim zemljama kao naprimjer u Avganistanu Kršćani sva prava imaju. Slobodno mogu da se služe Biblijom i govore drugima o svojoj vjeri

Mili

E moj pope, kakav ti je to Bog ubise ga sa tri eksera. ccc ka Guest nisu ga ubili ako je uskrsno iz groba i napravio najveću Crkvu na Zemlji sa skoro 3 milijardi vjernika?

***

***

Lukša

Lijepe riječi su ukras!

666

Religija je ZLO

Ne pijem dok Paja vozi

**** ka Guest<<Kakav si ti vjernik a vređaš

Sdaovca

Pa zar je ovo čovjek, jesu li ovo božje sluge na zemlji, je li se ovako poziva u vjeru?!

Ero

Kolike muslimane karitas hrani,pa u prošlom ratu pitajte muslimane širom Bosne,ako hoće reći istinu

Mumin

Kaže “teolog” izmedju ostalog, kada Bog dodje u pakao onda on postaje rajem! Većeg luđaka odavno javnost nije vidjela!

33

A KAD KAVAZOVIC POZIVA NA. TAD NISTA

Ts

Zasigurno iz konteksta izvađeno, a kao Lex na desetku nabačeno čim je aktivirala magična riječ musliman.

TS

S druge strane nečovječnost islamskih zemalja i nazadak islamskih zemalja stoje kao stubovi tvrdih činjenica koje su neosporne i zbog čega imamo govore i u Vatikanu i u Posavini.

Lujo

Vidio sam kako subisti primili migrante katolikenu Sarajevu, pustili ih dali im sve dok nisu saznali da su Katolici. Pa mozda se i s pravom ljuti…

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

da vam pokaze gdje je vase mjesto

Ovo nije stav katoličke crkve, bio sam svjedok u toku agresije na BiH da je katolička crkva u Kelnu i njihova organizacija "Kristov mir" izdašno pomagala muslimanima iz BiH i čak su ih vodili u pakistanske džamije!!! ka Gogo U PAKISTANU

MIG29

Ima tu i istine .

lista

Jedan zatucani seljacic koji je umislio da je neko . Primas solde od naroda Bosne i Hercegovine a onda pljujes po njima. Koja ljudska amoralnost i koji nevjernik. Daleko si ti od jednog krscanina, svojim ponasanjem samo potvrdjujes da si barbarin ciji pretci su dosli ovdje kao robovi.Ako te pocnu preispitivati stukoru, sigurno ces drugacije govoriti. Okreces se kako vjetar duva. A ostali u crkvi sjede i slusaju , niko ne reaguje. Niste zasluzili da vas covjek pogleda a kamo li da vas pozdravi. Smrt fasistima !

***

u zatvor te treba

Kija

FUUUJ!!!!

Vera

Ništa on krivo nije rekao, samo je to mogao reći malo finije, korektnije.

Ena

Ovo nije stav katoličke crkve, bio sam svjedok u toku agresije na BiH da je katolička crkva u Kelnu i njihova organizacija "Kristov mir" izdašno pomagala muslimanima iz BiH i čak su ih vodili u pakistanske džamije!!! ka Gogo A zato danas Muslimani pljuju na sve sto je krscansko, cak sta vise, samo muslimani postoje a drugi bi trebali nestati s lica zemlje.

Predci

U PAKISTANU ka da vam pokaze gdje je vase mjesto Mislis na vas stukore koji su dosli na ovo podneblje iz Srednje Azije.

Muhamed

Koji glupi svestenik ; njegova glupost prelazi sve moguce granic i treba mu ***

Neko

Ovaj je polagao teologiju kod prof. Kordica. Cim je dosao iz Haga

Mirza

U pravu čoek, ja sam shvatio i prekratio se, doduše u pravoslavlje, jer to je pravo jedino.

emica

Koliko mrznje u ovom "vjerski nastrojenom covjeku".. Allahu Dragi, pomozi mu ka Godt

user1651184878

Pa zar Bog nije. Jedan?

user1669365493

Jel ovaj kapelan iz *****ke postrojbe? Ili je blesav do neba!

Vitez Naroda Svog

***

/ Najnovije