Vojni analitičar: Jasno je šta je bio cilj defilea Vojske Srbije kroz Prijedor

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prelijepo

Ako Bog da, kako nas vode naši predstavnici, idemo u novi oružani sukob. Što bi živjeli mirno, kad možemo ponovo da ostanemo bez vode, struje, osnovnih životnih namirnica, aa najbolje je kad ostajemo bez svojih srodnika, pa ih se sjećamo u dovama i molitvama. To je super.

Krivci

***

Ljiljan:***

***

OxO

OHR mora proglasiti tzv deklaraciju svesrpskog sabora štetnom po interese BiH i neprimjenjivom na teritoriji BiH. Potpuno je zabraniti i riješiti sve buduće eventualne probleme vezane za taj agresorski dokument.

miki

Uijek moramo imati na umu da je Srbija bila ag.r.esor na Bosnu. Ona od svoje agresorske politike nikada neće odustati. Uvijek će nas s vremena na vrijeme podsjećati na svoje okupirane teritorije. Kako se odbraniti. Poslati im protestnu notu da njihova uniformirana vojska i zastava nije dobro došla u Bosnu. Ako ponove. povući ambasadora. Ako ponove protjerati njihovog ambasadora. U institucijama republike srpske uvijek će biti agresorskih slugu. Tražiti pravne načine da se takvi ljudi sankcionišu. Raditi iste stvari na isti protokolarni način na Sandžaku sa našim kadetima i našom zastavom...

Ne pijem dok Paja vozi

***

Nadimak...

Gavrilooooo ko ti je ovako najdrazi??

***

***

Zoran

***

SLPBODAN

***

Kolko dođe sve ovo u paketu?

>>Obrazovanje Visoko: Nastavnički fakultet, Univerzitet "Džemal Bijedić" Mostar (2010) --- Magisterij: Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju, Univerzitet u Travniku (2015) ---- Doktorat: Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju, Univerzitet u Travniku (2019) ---- Zanimanje Političar, poduzetnik, policajac, profesor predškolskog odgoja, doktor ekonomskih nauka ka RAMO ISAK Obrazovanje<<

/ Najnovije