Vojin Mijatović uz lidere Trojke: Pojedini da shvate da BiH nije samo od Marijin-Dvora do Baščaršije

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ovaj ubaceni element ce pokusati sa dritanima trojanerima da bosnjake svede na nebitan faktor tome svi oni teze da su bosnjaci nebitni u odlucivanju iako cine 60% stanovnika drzave

Matrixus

Cenzus treba biti dvadeset posto pa bi vas vidjeli šta bi osvojili a i Vojin je lafo prije bio za državu a sad se uhvatio Njive šupljo.uzana, i ono određuje šta je odakle i dokle. Prevaranti jedan obični.

Tuner

Pojedini da shvate ili treba da shvate dnovinarcicu?

Guest

Odi u genocidnu i izbori se da jedan covjek jedan glas u cijeloj BiH i onda dođi u Seher i pričaj šta hoćeš,do tada,od…i

Ddd

Koji su to pojedini. Uvjek ista šuplja. Što ih ne imenuješ ??? Ako se uvedu tj.povecaju cenzusi hoće li se ukinuti i nezavisni kandidati, preletaći?

Vesohu

Vojine jel ih podrzavas sto vam svima lizu ****cu.a za tebe i druge tvoje treba da pokazete da i zasve druge b i h bude slobodna i cijela kao stoje slobodna za tebe i sve tvoje da slobodno hodate po njoj.

ssf

Odvratan lik vidiš mu po očima. Kaže da je Bosanac a priča ekavicu, idi u Srbiju pa njima tamo glumi.

DoDICK

Jos jedan ubaceni trojanski konj od strane V.Laha ce nam soliti oamet odakle dokle je BiH...za tvoju info smr.DO vojinr mali dok ste ti i tvoj babuka zarobljavali po genocidnoj neki su je branili da bi se ti trojanci sada sepurio po Sarajevu.

ssf

Jos jedan ubaceni trojanski konj od strane V.Laha ce nam soliti oamet odakle dokle je BiH...za tvoju info smr.DO vojinr mali dok ste ti i tvoj babuka zarobljavali po genocidnoj neki su je branili da bi se ti trojanci sada sepurio po Sarajevu. ka DoDICK Ne znam šta su "Vlasi", ali se taj naziv često koristio u ratnoj propagandi, pa bilo lijepo da malo *****tiš sa širenjem mržnje. Bolje pomozi da se "Vlasi" dozovu pameti zajedno sa nekim drugima poput tebe,da se na ovim prostorima sačuva mir,jer su i unitarna BIh i otcjepljenje RS samo iluzije,koje nas sve zajedno mogu skupo koštati. Sav narod koji živi na teritoriji BIH ima mnogo zajedničkih interesa, na njih se fokusiraj,nevezano za ovog tipa kog komentarišeš

DoDICK

>>Ne znam šta su "Vlasi", ali se taj naziv često koristio u ratnoj propagandi, pa bilo lijepo da malo *****tiš sa širenjem mržnje. Bolje pomozi da se "Vlasi" dozovu pameti zajedno sa nekim drugima poput tebe,da se na ovim prostorima sačuva mir,jer su i unitarna BIh i otcjepljenje RS samo iluzije,koje nas sve zajedno mogu skupo koštati. Sav narod koji živi na teritoriji BIH ima mnogo zajedničkih interesa, na njih se fokusiraj,nevezano za ovog tipa kog komentarišeš ka ssf<<REALNO SA OVAKVIMA BOLJE I RAT PA FA BUDE LIJEPO CISTO KAO NOR U HRVATSKOJ ILI KOSOVU. LP

***

***

***

***

***

***

Ndjdj

Ovog po*****ka ,gori se nije pojavio

Gdje je obecani minimalac 1000km vojine?

Spreman sam i da me zovete izdajnikom, samo da zaustavimo odlazak ljudi, obezbijedmo bolji život i normalan narativ Kad smo vec kod sprecavanja odlaska ljudi iz bih i obezbjedjivanja boljeg zivota, sta bi sa tvojim obecanjem da ces povecati minimalac na 1000km? Ti slagao a dodik nije, pametnom dosta.

***

***

Xyz

BiH ima svoje granice samo Nas nemoj ti braniti Bogati. Gdje si bio kad je grmilo...SIKTER

Zdrminjo

Cigane,sta je sa platom od 1000km,usutio se ***** ti *****

Belma Mujadinovic

Tisti me moram ovde da se otvorim, s cijelim SDP sam bila

/ Najnovije