Mijatović kategoričan: Nakon Neuma proširit će se crna američka lista

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Tako je Sankcije su top vakcina za balkanske satprske baje ….Sankcije tek treba do krenu …..

Gost

Ja čak i mislim da ovaj Mijatović ima dobre namjere i da nije pokvaren ali kada spomene nadnaciju BOSANAC I HERCEGOVAC shvatim da nema sreće ni s njim.

Guest

Guest Brzo ce tri lopova u zatvor jedino ako im neko ne dojavi pa pobjegnu. Nema veze mi cemo na Poljine,Mostar Hacijendu i u Banja Luku na ATV da malo komentarisemo o lopovima.

Mostat

Mozda si ti Vojine u nekom toru ja nisam, ja sam ponosan Hrvat koji pripada svojoj naciji

Crnaca???

more bit da ce ti ameri siju zavrnuti

ko je ovaj ekavičar i ludak, bre?!

šta se ti vodeni glavonja petljaš u bosnu?!

amerika samo čeka

da joj glOOOOvonja vojin na ekavici naredi sankcije! ahahahahahaha, buudaaaaaaleeeeeeee, ahahahahahahaha

00

Izdajnici iz SDP-a i NS-a sada furaju sve svoje laži po plaćenim portalima KS. Izdali ste građansku opciju koja vam je non stop u ustima. Sramite se izdajnici !

Gosto

Mozda si ti Vojine u nekom toru ja nisam, ja sam ponosan Hrvat koji pripada svojoj naciji ka Mostat Onda idi u Hrvatsku, tamo su ti hrvati. Ovo je Bosna i Hercegovina!

Viktor

Na tri djela, dašta i mirna Bosna.

m

A gde je selfy?

Bosanski katolik ili pravoslavac

Ja čak i mislim da ovaj Mijatović ima dobre namjere i da nije pokvaren ali kada spomene nadnaciju BOSANAC I HERCEGOVAC shvatim da nema sreće ni s njim. ka Gost Ti si pravi gost u BiH. Nadnacija je biti srbin i hrvat u Bosni, hajvanu krezubi. Obični si bosanski katolik ili pravoslavac, to i ti znas degeneriče.

Panzer

Ovaj Bakirov sejdo Srbin stvarno ko da je sa druge planete.SRBI BOŠNJACI HRVATI TAKO PIŠE U DEYTONU

/ Najnovije