Vojin Mijatović: "SIPA hapsi osumnjičene za ratne zločine, u Sarajevu tišina..."

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ko kod je činio nedjela i zločine treba da položi račun i odgovara za počinjene zločine. Voine svaka ti čast i u potpunosti se slažem sa tobom.

Brko

Hapsiti sve koji imaju krvi na rukama, bez obzira na nacionalnost. Svako ko je mogao ubijati civile i nenaoruzane zarobljene vojnike zasluzuje da se izvede pred sud pa neka se odbrani ako je bio ispravan. Ne u moje ime....

Đurica

Ma ne može sve SDA. Dosta je što su odbranili državu. Sad to ide na naplatu.

dP

Očekuješ od svoga šefa da se oglasi, a i njegov rođak čeka suđenje za ratne zločine. Ili možda misliš na pisce pisama, demagoge koji zaviruju u tuđe dvorište a njihovo se guši u smradu...Čemu ta tvoja gluma ?

/ Najnovije