Mijatović pojasnio kada se zatvaraju ugostiteljski objekti u KS i koliko neće raditi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SnSDp

E sad mi je jasno

Trgovac

Svima po dvije stoje KM-ova za ovih petnaest dana.

Gv

Nek im ovi uhljebi sto ih zatvaraju plate vodu,struju zakupe prostora jer najlakse je reci mi zatvaramo pa sta hoce reci da ce time nesto rijesiti.Plandemija je projekat koji ce trajati i trajati bar do 2025 i bice tu jos valova sad je treci bar jos 10 ali sve rigorozni i rigorozni.

dP

Mislim da je prevoz GRAS-a opasniji od kafana ali nema vlada muda da i to presječe.

Haha

Ma ja ba, nema virusa u merkatoru, ali male privatnike unij, a giganti nek rade. Treba i male granape zatvoriti, a nek radi. Ingo, konzum i merkator. Bas ono ima smisla, kao i policijski. Koja je svrha policijskim osim sto je neustavan, krsi ljudska prava, na ikava nas na poslusnost i nema veze sa sirenjem virusa. Samo da moramo slusati kao ovcice. FASIZAM

/ Najnovije