Vojin Mijatović o Dodikovom mitingu: "Prođe još jedan performans oligarhije, a šta dalje junaci?"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

BOZE DRAGI STA TI SVE GOVORIS

gdje si bio 92 923 94 95 godine

a ti bi da letis golube

neces tako lako poletjeti gdje si ili gde si bio 1456 godine jos uvijek je osmanlijsko vrijeme na balkanu nikako da prestane to se samo produzava vidis muslimani osmanlije hoce na zapad sa svim begovim dzamijama sulejmana sultana kazu oni su kao zapad ali kako su oni kao zapad kako kako kako su oni kao zapad da li ti znas HTJELI SU osmanlije NA ZAPAD i 1456 to sto zele na zapad neznaci da su kao zapad ili ce zapad biti kao oni mozda to misle kao na balkanu sto su sve prevrnuli naopako od crkve dzamije napravili

Srbin nejak

A šta dalje? Ide nastavak kukanja, plača, naricanja, vrijeđanja, jada, čemera...

Iva

Zašto junačino nisi demonstrirao u BL? Znas samo biti hrabar u izjavama

Hahahaha

E dobar si vojo.Riditelj broj jedan i broj dva.A roditelj broj jedan mu vlada državom

hoću da kažem

Putin i Vučić, zajedno sa svojim “partnerima u destabilizaciji”, Dodikom i SPC, imaju niz opcija da izazovu požar na Zapadnom Balkanu. U BiH, Dodik otvoreni prijeti i aktivno priprema secesiju Republike Srpske. Formalni povod za otcjepljenje je usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici, koje se očekuje 27. aprila na zasijedanju Generalne skupštine UN. Secesija Republike Srpske minirala bi Dejtonski sporazum i značajno povećala šanse za novi konflikt u Bosni i Hercegovini. Rat u BiH počeo je i prošli put tako što se tadašnji srpski entitet odvojio.

Ljotić

***

Guest

Pa ima li iko u ovoj državi da tuži ****oustog Vučića za miješanje u BiH

mojne šuplje

PUSTI TU PRIČU MINISTRE! ŠTA JE SA POVEĆANJEM PLATA REALNOG SEKTORA, MINIMALCU OD 1000 KM ???

Marko

Sreca pa niko ne slusa smrada...

Denis

***

/ Najnovije