Vojin Mijatović: Još jedan "Korona-party" u BiH, hitno smijeniti Sinišu Ilića

A. S.
Vojin Mijatović: Još jedan "Korona-party" u BiH, hitno smijeniti Sinišu Ilića
Facebook / Srđan Ilić, zamjenika ministra civilnih poslova BiH na "Korona-partyju"

Dok traje borba za ljudske živote, bahata vlast pravi korona pijanke. Ja sam 2017. dao ostavku na poziciju koju obavlja ovaj Stevandićev jastreb, zbog lošeg stanja u zemlji, a on upravo pokazuje da nije dostojan da bude zamenik ministra civilnih poslova BiH. Ukoliko je video snimak istinit, a nema sumnje da jeste, tražim da Siniša Ilić odmah zbog sramnog čina podnese ostavku, u suprotnom traži ću od kluba poslanika SDP BiH u Parlamentarnoj Škupstini BiH da pokrenu proceduru njegove smene.

To za Radiosarajevo.ba kaže potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović, koji se na svom Facebook profilu oglasio povodom snimaka u javnosti na kojima se vidi grubo kršenje mjera socijalne distance od strane zamjenika ministra civilnih poslova Bosne i Hercegovine Siniše Ilića.

Srđan Ilić,  zamjenika ministra civilnih poslova BiH na

Facebook: Srđan Ilić,  zamjenika ministra civilnih poslova BiH na "Korona-partyju"

ocijaldemokratska partija BiH traži  hitnu smjenu Ilića, nakon snimke koja je nastala u Zvorniku sa očito još jednog u nizu ‘korona-partyja’ koje priređuju vladajuće strukture u BiH..

"Očito je da se radi o nastavku izrugivanja građanima u čitavoj zemlji, a jedinom prikladnom mjerom smatramo smjene neodgovornih i bahatih dužnosnika, koji očito smatraju da su pravila i zakoni tu da bi ih građani provodili, a oni kršili", dodao je Mijatović za naš portal. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije