Vojin Mijatović: Da ste mi živi i zdravi, veliki pozdrav i selam iz Banja Luke

2
Radiosarajevo.ba
Vojin Mijatović: Da ste mi živi i zdravi, veliki pozdrav i selam iz Banja Luke
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Vojin Mijatović

Nermin Nikšić predsjednik i Vojin Mijatović potpredsjednik SDP BiH na jučer su na press konferenciji govorili o osnivanju patriotskog fronta kji bi djelovao u RS-u.

Mijatović je prvo reagirao na prijedlog stranačkog kolege Denisa Bećirovića, zastupnika SDP-a u Parlametnu BiH, o formiranju Pokreta za zaštitu države Bosne i Hercegovine.

On se osvrnuo i na izjavu gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić, koja je podržala prijedlog Denisa Bećirovića.

"I meni je drago, jer ona baklava koju je napravila je sjajna, ali hajde da se vratimo na život. Može da se ljuti na mene ko god hoće", poručio je on između ostalog.

Reagirale su i pojedine organizacije SDP BiH na njegove izjave za gradonačelnicu, poručili su da je nedopustivo da se omalovažavaju i vrijeđaju članovi i funkcioneri SDP BiH.

Nakon burnog dana oglasio se Vojin ponovo na svom Facebooku i poručio da ne treba srljati, jer bi se moglo izgorjeti prije vremena.

"Dug je ovo proces u kom pobeđuju hrabri i iskreni na kraju!

Ide vikend malo ćemo odmoriti, a sledeće nedelje nastavljam još jače, biće ovo Zemlja za sve nas ni Bošnjačka, ni Srpaka ni Hrvatska, već zemlja građana BiH!

Da ste mi živi i zdravi svi, veliki pozdrav i selam iz Banja Luke", napisao je Vojin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije