Vlasnik pekare 'Manja' opet provocira na društvenim mrežama: U jezivom tvitu pomenuo i Srebrenicu

32
Radiosarajevo.ba
Vlasnik pekare 'Manja' opet provocira na društvenim mrežama: U jezivom tvitu pomenuo i Srebrenicu
Foto: Nezavisne novine / Saša Trivić

Vlasnik pekare 'Manja' Saša Trivić je još jednom šokirao javnost u Bosni i Hercegovini svojim komentarima na društvenoj mreži X.com.

Trivić se od nedjelje, 17. decembra, raspravlja s velikim brojem drugih korisnika ove društvene mreže povodom pitanja glasanja građana manjeg bosanskohercegovačkog entiteta RS na izborima u Srbiji.

Međutim, u jednoj svojoj objavi je prešao granicu. Odgovarajući na objavu drugog korisnika, Trivić je napisao: "U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se."

BHmeteo objavio važnu poruku za građane - tiče se vremenske prognoze za srijedu

BHmeteo objavio važnu poruku za građane - tiče se vremenske prognoze za srijedu

Ovu gnjusnu objavu je izbrisao, a uskoro je objavio i izvinjenje. Napisao je: "Izvinjavam se svima na sa moje strane neprimjerenom komentaru na provokaciju na koju nisam bio dovoljno pametan da odgovarajuće odgovorim jer nisam razmišljao o nekom drugačijem tumačenju napisanoga. Još jednom moje izvinjenje."

Podsjetimo, njegovi stavovi o četničkom pokretu, osuđenim ratnim zločincima i o genocidu u Srebrenici, koje je objavljivao na društvenim mrežama, i prije su izazivali pažnju. Zbog toga se veliki broj građana Sarajeva, ali i drugih gradova u BiH, odlučio na bojkot pekare 'Manja'. 

Objava Saše Trivića na društvenoj mreži X.com
Foto: Screenshot: Objava Saše Trivića na društvenoj mreži X.com

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (32)

/ Povezano

/ Najnovije