Vlasnici nargila barova: Zakon bi mogao ugasiti više od 1.000 radnih mjesta

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neka

E, vala da vas hoće pogasiti, sevapa bi zaradili.

Mirko S. Kojotovski

Zakon treba u potpunosti odbaciti kao neosnovan i koji krši osnovne ljudske slobode i prava. Naši hoče da su veče pape i od samog Pape.

Nije zalost

Nije zalost ugasiti radno mjesto za koje se neplacaju doprinosi zalost je sto nargila gasi hiljade mladih zivota svakodnevno to se nije smjelo ni dozvoliti uopste.

Axa

jedna od najprimitivnijih pojava od rata do danas

Nisam robot

Kakva šuplja...xD

Gost

Blago državi u kojoj su radna mjesta u nargila barovima tako važna. I kako to da u 300 barova na nargilama radi 2000 ljudi? Mi svakog dana samo dublje tonemo. Pametna i obrazovana djeca nam odlaze trajno, a ostaje ponuda radnih mjesta u nargila barovima, koje vode sumnjivi tipovi povezani sa strankama i političarima, čim ih oni ovako zorno brane. Kao i sve drugo u ovoj zemlji. Užas!

Safe

Pa neka će...

.

... i spasiti više od 1000 života.

Bošnjak

A koliko ste platili PDV za nargile? 0. krade te

Naucnik

Uzas (mislim na ove nargilase). Nije ovo Evropa. Ovo sve vise lici na Middle East. Dalkeo vam kuca bila...

smrt fašizmu

Visokosofisticirana radna mjesta?

Misilic

*** se na radna mjesta, niste TAS jbt

Misilic

Nauci pravopis dziberu

/ Najnovije