Vlade RS-a i FBiH sutra o realizaciji obaveza iz Reformske agende

Fena
Vlade RS-a i FBiH sutra o realizaciji obaveza iz Reformske agende
/ Anadolija
Vlade Republke Srpske i Federacije BiH održat će sutra u Banjoj Luci zajedničku sjednicu na kojoj će razmatrati Informaciju o realizaciji obaveza iz Reformske agende za Bosnu i Hercegovinu za period 2015-2018. godina.

Bit će razmatrana i pisma namjere, te Informacija o aktivnostima u borbi protiv sive ekonomije, Informacija o putnim komunikacijama, a trebali bi  definisati i metodologiju održavanja budućih zajedničkih sjednica i način utvrđivanja dnevnih redova.

Sjednici vlada će prethoditi bilateralni sastanci ministara u Vladi Republike Srpske i ministara u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, u terminu od 12.00 do 13.00 sati, u kabinetima ministara u Vladi Republike Srpske.

Na početku sjednice, koja je zakazana za 13.00 sati,  fotoreporterima i snimateljima će biti omogućeno snimanje kadrova, a konferencija za medije će biti održana u 14.30 sati u Pres centru Vlade RS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije