Vlada RS ignorira odluku Ustavnog suda BiH: Zemljište na Jahorini i dalje u rukama privatne firme

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pravo mrska

Republika mrska zrela za ukidanja

Kiki

Samo neka prave sve će to sud uzeti i dati agenciji za upravljanje oduzetom imovinom. Budala misli da će sud *****titi.

***

***

boki

koji ustavni sud? onaj sa dva potpredsjednika SDA, jednog šiptara, švabe!!! to zoveš ustavnim sudom? ako je i od muslimana, mogo je , baš mnogo.

Slusaj kaurine

koji ustavni sud? onaj sa dva potpredsjednika SDA, jednog šiptara, švabe!!! to zoveš ustavnim sudom? ako je i od muslimana, mogo je , baš mnogo. ka boki kao prvo,j..ali ti muslumani pl.eme,a kad se ukine,raspadne rs sve će biti Bosansko kao što je bilo prethodnih 1000 godina

Ana

GDJE JE TROJKA???? NEMA VREMENA OD PRICANJA GLUPOSTI PO MEDIJIMA! MOZDA NE SMIJU NISTA RECI DA SE DODIK NE NALJUTI???:):)

Ana

koji ustavni sud? onaj sa dva potpredsjednika SDA, jednog šiptara, švabe!!! to zoveš ustavnim sudom? ako je i od muslimana, mogo je , baš mnogo. ka boki PA NECE VALJDA *****CI BITI U SDU????:):):)

/ Najnovije