Vlada RS-a preuzela Sberbanku u ovom entitetu, promijenit će joj ime

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Marsal

Nisu to geopoliticka desavanja, nego agresija rusije na ukrajinu. Slava velikoj slobodarskoj ukrajini.

Gulliverus

Sad će ovo Dodo da preuzme da malo pomogne djeci kakvim grantom od par miliona. Gorica će da šmrče every day...

Zoka

Agape MD Banka. Novo ime uz slogan, para na paru a us ma fukaru. Nova predsjednica je Gorica Dodik. Sve je legalno i cisto, naglasio je odbjegli predsjednik fadisticke organizacije snsd.

.

Mićko da spasi banku?! Pa vi mora da se šalite. Bolje i sigurnije bi bilo da je ostave otključanu sa svim poslovnicama i trezorima bez ikakvog obezbjeđenja nego što je njemu povjere.

Gulliverus

Mićko da spasi banku?! Pa vi mora da se šalite. Bolje i sigurnije bi bilo da je ostave otključanu sa svim poslovnicama i trezorima bez ikakvog obezbjeđenja nego što je njemu povjere. ka . Ma to je ono kao predizbojna eto da se narod veseli da će dobiti 30 pfeninga povećanja penzija GorizainvestBank d.d. Moskva.

Gorica

moj tata nije lopov

Brzi odgovor 2022

Neka je nazovu "Sperbankom"... redovno ćemo polagat sjemena u nju, pa neka polog koriste za povećanje nataliteta u genocidnoj izdrkotini!

1056

Gorice... ja sam redni broj 1056...kada dolazim na red pošto kontam iduće sedmice na službeni put?

/ Najnovije