Vlada odlučila: U Sarajevu će biti posađeno najmanje pola miliona sadnica drveća

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

alen

A i ovi se slomise radeci u pm. Mrs

Ado sadnica

E vala od silnih cijevi kablova , vodovoda, kanalizacije,plina, toplovoda nemaš više gdje sadnicu ubosti.I ako je ubodeš za par godina korjenje će prekinuti ili vodovod ili gasovod ili nešto drugo. Tu se trebaju angažovati stručnjaci raznih profila.

Žara

Treba saditi špinat,kupus, koprivu jer oni imaju malo korijenje a upijaju sve iz zraka. Zato špinat ima puno minerala i željeza za krvnu sliku.

Aaa

Nek bude lipa, jer oni koji sade ocigledno nisu culi da postoje i druge vrste pa da mi alergicari mozemo odmah zakupit grobno mjesto.

L

Bravo!

W

Zanimljivo je da ce vlada izdvojiti pare za sadnju, a to treba da rade po zakonu oni koji sjeku sumu. U ciji dzep ce te pare otici?

MrziteljPDA

Pa nemate vode ni za piće a gdje će Konjaković naći onda vodu za drveće

Sad

Ako se udruži i Udruženje poslodavaca onda će posjeći i ovo što imamo. Oni mogu samo sebi vile i objekte saditi.

/ Najnovije