Konaković rekao šta misli o Zvizdiću kao kandidatu na izborima

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

"Greske...

...eticke prirode" nisu male greske.

Ifet

Samo g. Feraget dolazi u obzir za kandidata. U protivnom glasam ca Covica, ili mozda Dodika,...ili mozda i Bakira

moral

Ovaj je sve drugo a ne dobar politicar i strateg. Od kada je fakultet za DFimao dobar kadar? Kad ne mozes normalni studij onda izaberu DF da bi imali diplomu i onda se petljaju u oblastima za koje nemaju niti znanje kao ni ti kapacitet. Toliko pametnih i strucnih osoba u Bosni i Hercegovini koji ne mogu doci do izrazaja od ovih letecih mahalaca koji se saltaju iz jedne partije u drugu kao da je to moralno normalno. Nema vise ideala nego samo gdje se dobije vise. UZAS !

Guest

Guest Tvoje misljenje je toliko vrijedno kao za sebe kad pricas sve u superlativu. A znamo kako si zavrsio DIP i kako se zavrsilo sa KKBosna.

dP

Stavite Denisa i gubite automatski moj glas. Bujrum.

Denis

Ako se kandidira za Precjednika odnijeti će sve glasove i većinski pobjediti. On jedino može biti na čelu bošnjačkog naroda.

Gori ne postoje

Gori ne postoje,zasto ne predlozite i clana predsjednistva iz hrvatskog naroda.....vi nemate nijedan primjer uspjeha bez afera i lazi....bljak,kako vas nije stid izaci pred narod i ponovo lagati

/ Najnovije