Vlada KS i Krizni štab dogovorili gdje će dalje smještati pacijente s COVID-19

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

7 mjeseci od pocetka ovog ludila, I oni nisu bili u stanju povecati kapacitete!?? Sad, pardon, za 60 dana, osposobljavaju jos citavih 30 kreveta!?!? Toliko o sposobnosti nase "vlade".

071

Sve vas treba rastjerati, i da više nikada ni jedne marke javnog novca ne vidite. A to u Buča Potoku, nemam riječi. Hoće li biti kao na Bjelavama? Ko će ljudima pružati njegu, imate li aparate, koliko toaleta će biti po pacijentu? Koliko novca ćete skrhati na to? Kao na Građevinskom? Psihopate. Pripremite se za tužbe.

Mrki

Uzeli su preko 2 milio km. A nista nisu uradili !. NA POCETKU JE BIO COVID CENTAR U OPCOJ SA 30KREVETA KAPACITETA KOJI JE EMINENTNI IPE ZATVORIO !!!!!

Kakodalje

Posoji li uopšte Fedeeacija bih krizni štab.zašto se ne uvede vanredno stanje uvodili su ga u martu kada je bilo 10 zaraženih. Zatvori sve na mjesec dana. PA JEL TREBAMO SVI OBOLITI I UMRIJETI DA BI SE SPASILI KAFIĆI RESTORANI I NAZOVI NEKA EKONOMIJA. DODIK UVODI VANREDNO STANJE SKRAĆENO RADNO VRIJEME I SVE ŠKOLE U KS OSTAVILI UČENIKE I NASTAVNIKE OD 1 DO 5 RAZREDA DA EKSPERIMENTIŠU. ZATVORI SVE NA MJESEC DANA OVO NEĆE NA DOBRO IZAĆI OVI NAŠI DANAS HODAJU PO BUĆA POTOKU DA SMJESTE OBOLJELE.KAKVA SRAMOTA ZA VLADU I KS I FBIH. ŠTA STE DO SADA RADILI UHLJUPI

Guest

uvedite vanredno stanje jeste li normalni vidite da se radi o hiljadama zaraženih. bergamo nam ne gine sa ovim kriznim štabom

Bolonjac

Strašno . Kakav nerad i neodgovornost prvo federalnog štaba a zatim i kantonalnih štabova. Sve se ovo moglo predvidjeti i reagovati na vrijeme. Ogromni novci su potrošeni a rezultati nikakvi. .Nemam više rijeći kako bih izrazio svoje i nezadovoljstvo svih građana. I psovka je preblaga za ove ljude koji gledaju samo sebe .

Guest

federacija da zatvori škole od 1 do 5 razreda oboliće nam djeca i nastavnici.

Guest

Zaista narod treba tužbu podnijeti protiv ovih nesposobnih baraba!

Guest

Sarajevo iđa najviše izolatorija u europi. Podhrastovi,gradjevinski fakultet,studentski dom bjelave,opća bolnica,žšc buća potok. ali ni u jedan se nemože ući u prvi jer je već napunjen a u ostale jer ne POSTOJE.

JA1

Koja farsa u pm. Infektivna klinika na KCUS moze primiti bolesnike. Jutros info da ih lezi 90u podhrastovima, pa to moze i dom zdravlja preuzeti. Koga oni zamajavaju dok trose nase pare na obicnu skolu po ko zna koji put?

JA1

Sebija namjerno napravi paniku da se lova klepa.

071

Posljednja informacija: izolatorij će biti za pacijente koji nemaju uslove za samoizolaciju kući. Pa će onda tamo krkati zajedno zdrave i bolesne, jer ne stižu da obrade testove. Već viđeno. To nam, mislim, definitivno ne treba, jer niko te ljude ni do sada nije pitao imaju li uslove za samoizolaciju, Dakle, definitivno da se opet operu pare kao na Građevinskom fakultetu.

/ Najnovije