Vlada FBiH i poslodavci o kontroli cijena: Građani su važni, ali su važni i trgovci

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Profiteri

Udruženje privrednika, trgovaca ili švercera. Ne može se postati kapitalista za pola godine ucjenjujući i potrošače i ne poštovanju državnih odluka. Do sada ste na pojedinim proizvodima uzimali maržu i preko 100 % i jedino nije bila ograničena u BIH. Sivu ekonomiju ne predstavlja nečiji sto sa pet šest kilograma jabuka ili nekoliko kutija cigareta.. Zna se ko pravi sivu ekonomiju.

dP

I dalje će građani finansirati gradnju velikih tržnih centara ? Nikako ove bogate nahraniti, uvijek gladni. :D

G

Valja mito od trgovaca uzimati, a trgovci su u minusu pa uzimaju helikoptere. Ziroskope, dzipove kuce, stanove. Jadni, koja banana drzava, i treba se raspasti jer smo jadni

Wiki

Ziroskope.. ka G<< Sta ce mu, jadan, Ziroskop? "Žiroskop je rotirajući predmet, najčešće disk, obješen u jednom ili dva okvira koji se nalaze u posebnom nosaču (kućištu žiroskopa). Rotacija diska proizvodi inerciju koja os rotacije diska u nedostatku nekih vanjskih smetnji zadržava usmjerenu u fiksnom pravcu u prostoru. Po Newtonu, prostor i vrijeme su apsolutni. Savršeni žiroskop podešen da rotira bez smetnji, s osi usmjerenom k nekoj zvijezdi ostao bi u tom položaju vječno."

Azazel

Amko I Hadzibajric su za primjer, oni Ne kradu jer imaju Lejlu Ceric, nesudjenu priju Parking Papanka hahaha

/ Najnovije